Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Waldes93 - 27-01-2015 18:18

Moje pytanie jakie IP wykorzystuje NinjaBlaster jak używam np Facebook Status Poster w grupach?? jak zrobić żeby on to wpisywał przez vpn albo jakieś proxy??

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Czifkif123 - 30-01-2015 16:38

(27-01-2015 09:47)kalipawel2 napisał(a):  Mam problem ściągnąłem tego bota wczoraj wszystko było ok poleciał spam a dzisiaj jak nastawiłem to niby wysyła posty ale tak naprawdę to nie postuje w grupach gdzie moze być problem ?

facebook zablokowal twoj link Smile tez tak mialem, uzyj innego skracacza i bedzie wszystko dzialac jak powinno ;p

ps. czyli jak usune maszyne z virtualboxa i zainstaluje ponownie bede mogl na kolejne 3 dni miec bota? i tak w kolko, tak?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Klin - 31-01-2015 12:09

(30-01-2015 16:38)Czifkif123 napisał(a):  
(27-01-2015 09:47)kalipawel2 napisał(a):  Mam problem ściągnąłem tego bota wczoraj wszystko było ok poleciał spam a dzisiaj jak nastawiłem to niby wysyła posty ale tak naprawdę to nie postuje w grupach gdzie moze być problem ?

facebook zablokowal twoj link Smile tez tak mialem, uzyj innego skracacza i bedzie wszystko dzialac jak powinno ;p

ps. czyli jak usune maszyne z virtualboxa i zainstaluje ponownie bede mogl na kolejne 3 dni miec bota? i tak w kolko, tak?

Zgadza się

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - 4funsecond - 31-01-2015 19:22

Mam problem, chcę użyc group joinera i wyskakuje mi ze grupy mają po max 10 memberów. Gdy sprawdzałem w realu mają po 20k więc nie wiem o co chodzi. Pomocy :/

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Czifkif123 - 01-02-2015 16:57

jest taka opcja żeby komentował czyjś post w grupie?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rekki - 04-02-2015 23:11

Mam ten problem: http://s2.ifotos.pl/img/NBaJPG_wxnnrrx.jpg
Wie ktoś o co chodzi? Mam wykupioną pełną wersję tego programu.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Soplica - 07-02-2015 18:06

Dlaczego, jak wybieram żeby dodawał mnie do grup powyżej 5000 użytkowników to bot dodaję mnie do grup, które mają zdecydowanie mniej użytkowników?

//Ponadto jest kilka nieścisłości. Joiner I tylko wyszukuję grupy, albo ja jestem ślepy. Joiner II wyszukuję i dodaję grupy, ale jakoś mało wyszukuję grup jeśli wpiszę keywords: Polska to wyszukuję zaledwie 5-6 grup.

Innych funkcji tego bota nie ogarniam. Przydałby się jakiś poradnik Big Grin - Nawet w j.angielskim.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rekki - 07-02-2015 23:43

@[Soplica] Na dniach postaram się napisać jakiś pseudo poradnik dotyczący używania tego bota, bo sam z niego korzystam ;p

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Soplica - 08-02-2015 00:10

Git, ale jakoś już ogarnąłem większość funkcji. Fajnie by było, żeby nie tylko dodawał do grup powyżej np 1.000 użytkowników, tylko też wyszukiwał te z ponad 1.000 użytkowników. Ale i tak program jest miodzio. Bez niego zarabiałem 2-4zł dziennie, a teraz powyżej 20zł i się dopiero rozkręcam Smile

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - bartex89 - 08-02-2015 17:34

Jak wyciagnac adresy facebookowe tylko swoich znajomych oraz jak zrobic liste swoich grup?