Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Hybrid1990 - 06-09-2014 10:59 szykiryki pozdrawiam a poradnik polecam różnej maści laikom, amatorom i żółtodziobom w prem/sub SMS a przede wszystkim leniwcom i ciekawskim RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 06-09-2014 11:04 Dziekuję Hybrid1990, widze, że już zaczynasz impreze? I dzieki za zakup i opinie! RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Kickster - 06-09-2014 11:23 Mi sie wydaje że to jest po prostu coś w stylu "kup mi dżinsy to zrobie Ci loda", ale sam jestem ciekaw co tam za "narzędzia" wchodzą w skład poradnika, może się skusze na zakup ;d RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 06-09-2014 11:30 @Kickster, masz jakiś znajomych co to za loda kupują dzinsy . Pszczółki, idę robić obiad, więc godzinę mnie nie będzie online- proszę więc się nie stresować, że nie odpisuje na bieżąco! RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kazik0o - 06-09-2014 11:37 Poradnik bardzo ładnie napisany, sposób tez wydaje sie super, dopiero kupiłem poradnik wiec nie wiem jak w praktyce ale jak wezmę się do roboty wieczorem albo jutro to dam notke Cena na moje oko bardzo atrakcyjna ale zobaczymy RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - feellove - 06-09-2014 12:39 Moj wynik pracy od 9-12:30 dzisiaj z małymi przerwami. Chyba spoczko jak na poczatek. troche zmodyfikowalem ten sposob co by szybciej szlo. 70 ziko w kieszonce wkurzam sie tylko ze mam dzisiaj impre rodzinna i nie bede mogl pracowac do wieczora ;/ RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 06-09-2014 12:57 @feellove, wow! Powiem szczerze, że sama jestem zaskoczona tym, że udało Ci się osiągnąć taki wynik w tak krótkim czasie (może to nie świadczy dobrze o mnie jako o autorce! ;P) , ale pozostaje mi tylko pogratulować i cieszę się, że w Twoim przypadku koszt poradnika już się zwrócil praktycznie ;] RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - VinCee - 06-09-2014 14:33 Przeczytałem poradnik. Powiem tak, nie jest to zbyt ciężka praca Zakładamy słuchawki, włączamy muzykę i można lecieć Dodatkowo powiem, że jak ktoś siedzi długo w zarobkach PPA, to jest w stanie zarobić dziennie z palcem w d*pie te 100zł, trzeba tylko ruszyć główką Teraz nie przetestuję, bo wychodzę (szkoda pięknej pogody), ale jak znajdę chwilę, to spróbuję wam pokazać wyniki pracy. Pozdro! Polecam zakupić RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 06-09-2014 15:42 (06-09-2014 14:33)VinCee napisał(a): Przeczytałem poradnik. Dziękuję za opinie. Sposób wymaga trochę silnej psychiki, ale widzę, że Ty się do tego idealnie nadajesz, skoro podchodzisz na takim luziku- prawidłowo Tak jak VinCee wspominał, metodę z poradnika można również z powodzeniem wykorzystać na zagranicznych rynkach, za sprawą PPA lub CPA. Jeśli tylko trochę znamy język angielski można zarabiać np. na Francuzach, gdzie jak wiemy jeden lead to nawet 15$ RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Myniek - 06-09-2014 16:10 jak któs chce poradnik podeśle na priv |