Zmień myślenie i wzbogać się! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zmień myślenie i wzbogać się! (/Temat-Zmien-myslenie-i-wzbogac-sie-96870) |
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 15-09-2014 09:28 Zarabiam głównie na handlu, potem idą za tym strony internetowe. Pisanie tekstów jest jedną z form dodatkowych bo pieniążków nigdy za wiele Niedługo dojdą opcje binarne oraz giełda forex (mam nadzieję). Moje przychody miesięczne wahają się od 3 do 8 tysięcy (nie licząc pensji etatowej 2300 zł) RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - MaLiN - 15-09-2014 13:02 I to jest najlepsze, bo pomimo już takich sporych zarobków, nadal chce się zwiększać swój portfel RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - fato - 15-09-2014 13:27 najlepsza jest dywersyfikacja zarobków z roźnych źródeł... nie ma co osiadać na laurach RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 16-09-2014 13:07 Króciutki wpis bo i pisać nie ma co na ten temat- warto jednak się nad tym zastanowić. Lokaty bankowe są nieodłączną częścią portfela niektórych przedsiębiorców. We wpisie zawarłem również tabelkę aktualną na wrzesień 2014 z ofertami poszczególnych banków- najkorzystniejsze obecnie lokaty na rynku. Bez linków referencyjnych i innych marketingowych zagrywek. Zapraszam serdecznie do komentowania! Kolejny wpis będzie super- przynajmniej wg mnie Poruszę temat zarabiania na stronie- podam ciekawe pomysły oraz sposoby monetyzacji strony. RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - fato - 16-09-2014 20:01 czekam na kolejny wpis RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - xardas1020 - 19-09-2014 09:40 coraz bogatszy o wpisy i wiedzę Twój blog przesz do przodu jak burza i może uda się w ten sposób zmotywować pewnych ludzi do działania i pracy bo bez pracy nie ma kołaczy RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - MaLiN - 19-09-2014 14:19 Fineks ma głowę do prowadzenia takich blogów i jednocześnie motywowania innych RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Corleone - 20-09-2014 18:05 added to bookmarks RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 21-09-2014 14:09 Biznes w sieci- zarabianie na www Witajcie! Wpis miałem opublikować znacznie wcześniej, jednak zajęło mi to więcej czasu niż sądziłem. Chciałem wyczerpać temat całkowicie i dać z siebie jak najwięcej. Ostrzegam, że czeka was długa lektura Chciałem aby wpis był inspiracją dla chętnych na założenie własnej strony, jednak znajdziecie tutaj również informacje na temat tego jak zarabiać. Wchodząc na każdą stronę od razu zastanawiam się jaki przynosi dochód właścicielowi i myslę że teraz też zaczniecie o tym myśleć Pozdrawiam gorąco i jak zwykle zachęcam do komentowania!
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - RedZZueR - 22-09-2014 07:19 Super stronka oby tak dalej Pozdrawiam. |