[ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA (/Temat-Zalogowany-pl-Nowy-PP-PUSTA-OFERTA-94400) |
RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - broofie - 07-12-2014 12:58 Okno z iframe widze na swoim landing page'u, a adblocka mam wlaczonego. Moze to nie kwestia adblocka? RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - suchy0001 - 07-12-2014 13:01 Kurde to nasz szczęście bo nikomu z włączonym się nie wyświetla Tapatalk xperia z2 [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - mucios - 07-12-2014 13:09 (07-12-2014 13:01)suchy0001 napisał(a): Kurde to nasz szczęście bo nikomu z włączonym się nie wyświetla Może ma dodany wyjątek na tej stronie i mu wyświetla, a sam o tym nie wie RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - broofie - 07-12-2014 13:11 No nie przesadzajmy... moze hackerem nie jestem, ale obslugiwac pluginy potrafie RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - eforsa - 08-12-2014 16:21 Rozwiązujemy problem adblocka tak aby nie był już blokowany przy żadnym PP dla naszych Iframe. Na dniach problem zostanie całkowicie wyeliminowany i gdyby pojawił się kiedykolwiek w przyszłości to po zgłoszeniu takiego problemu do nas będziemy w stanie błyskawicznie na to zareagować i wyeliminować problem. pozdrawiamy serdecznie i życzymy wysokich zarobków W kwestii Adblock udostępniamy Wam zastępcze adresy domen: bonrabat.adeforsa.pl -> bonrabat.pl downloaded.adeforsa.pl -> downloaded.pl freehd.adeforsa.pl -> freehd.pl fullhd.adeforsa.pl -> fullhd.pl playhd.adeforsa.pl -> playhd.pl hdplayer.adeforsa.pl -> hdplayer.pl hdstream.adeforsa.pl -> hdstream.pl streamy.adeforsa.pl -> streamy.pl zalogowany.adeforsa.pl -> zalogowany.pl Prosimy używać zastępczych adresów tylko na potrzeby iframe! W najbliższym czasie postaramy się również zaktualizować wszystkie adresy materiałów w naszym panelu. Na Waszych stronach natomiast zalecamy podpinanie domen za pomocą zmiennych, dzięki czemu w przyszłości w przypadku aktualizacji filtrów Adblock będziecie mogli w kilka sekund zmienić nazwy domen. RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - Foxenpl - 11-12-2014 16:58 (08-12-2014 16:21)eforsa napisał(a): Rozwiązujemy problem adblocka tak aby nie był już blokowany przy żadnym PP dla naszych Iframe. Na dniach problem zostanie całkowicie wyeliminowany i gdyby pojawił się kiedykolwiek w przyszłości to po zgłoszeniu takiego problemu do nas będziemy w stanie błyskawicznie na to zareagować i wyeliminować problem. Ale ściema. Iframe nie działa jak należy pod tymi subdomenami. Nic nie potraficie zrobić, ale cięcie leadów to wam wychodzi bardzo dobrze. RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - Garett - 11-12-2014 16:58 no i co dalej słyszałem ze coś nie zalicza ;d RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - broofie - 13-12-2014 19:40 Czy mozna napisac na buttonie tekst typu "0,02zł"? Czy jest to niezgodne z regulaminem/prawem? RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - Hiuston - 14-12-2014 00:50 (11-12-2014 16:58)Foxenpl napisał(a):(08-12-2014 16:21)eforsa napisał(a): Rozwiązujemy problem adblocka tak aby nie był już blokowany przy żadnym PP dla naszych Iframe. Na dniach problem zostanie całkowicie wyeliminowany i gdyby pojawił się kiedykolwiek w przyszłości to po zgłoszeniu takiego problemu do nas będziemy w stanie błyskawicznie na to zareagować i wyeliminować problem. Mi osobiście iframe śmigają, więc coś musisz ty robić źle. RE: [ Zalogowany.pl ] - Nowy PP - PUSTA OFERTA - Boniekk - 16-12-2014 20:59 Czy tylko ja mam taki wygląd iframe do programu "zalogowany" ? (Korzystam z Google Chrome) Chodzi o to że jakoś dziwnie ten przycisk dalej nachodzi na napis z regulaminem .. http://prntscr.com/5hl2il |