![]() |
Ban za oszukanie, skrucha :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ban za oszukanie, skrucha :) (/Temat-Ban-za-oszukanie-skrucha-92936) |
RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 21:24 "chyba zapomniał o tym, że sam potwierdził, że nie chce ode mnie pieniędzy i jesteśmy kwita Smile Mogę pokazać ss z pw jak nie pamięta. Klikanie w reklamy to w ogóle oddzielna sprawa, na którą owszem zgodziłem się, ale nie czuje OBOWIĄZKU klikania w nie" Chyba najlepszy cytat pana skruszonego,woli gadać i udowadniać co kto gdzie powiedział zamiast zrobić, kliknąć co tam trzeba w 10 krotnie krótszym czasie i mieć z głowy ![]() Moim skromnym zdaniem uważam że to konto powinno być aktywne, niech korzysta. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 21:24 Pewnie można, ale co mam teraz z tym zrobić? też moge napisać, że napisałem taką i taka wiadomość zrobiłem to i tamto, ale usuneło mi się ze skrzynki. Marcel skłamał pisząc, że wysyłał mi takie pw, bynajmniej ja nic takiego nie dostałem. Ale on nie ma na to dowodów, jak i jak nie mam wiarygodnych bo przecież jak sam piszesz wiadomości można usuwać, więc mniejsza już o to ![]() EDIT: @koledzy up^: no właśnie, rozchodzi się o bzdety. Faktycznie lepiej dla mnie było by po prostu klikać w te reklamy przez te 14 tygodnie, ale teraz to właśnie mi chodzi o zasadę. Klikałem sumiennie przez bodajże 4-5 dni w te reklamy, rozpoczeły się wakacje, wypadło z głowy, a kolega Marcel zamiast najnormalniej w świecie grzecznie przypomnieć lub po prostu poczekać, przecież świat się nie zawali, musiał już wysmarować posta obrażającego mnie dlatego, że była przerwa w klikaniu kilkudniowa. EDIT2: a fakt, że brakuje mu kilkunatu groszy do wypłaty, umknął mej uwadze/pamięci, a zmienia to trochę postać rzeczy pod względem tego co pisałem wcześniej, że te klikanie jest bez sensu. Edit3 ![]() ![]() RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 21:43 "Ale on nie ma na to dowodów" - Bo ich nie potrzebuje normi ![]() Nie wiem jak tam admin zadecyduje ale myslę że udało ci się konto utrzymać ![]() RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 21:47 Doskonale o tym wiem ![]() Edit: Problem w tym, że nie na tym koncie mi zależy, a admin chyba zapomniał o całej sprawie ![]() ![]() RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 22:23 Na pewno się nudzi i przeczyta. Czy traci sens? według ciebie może tak, jak bym miał dyskutować z tobą to bym musiał urlop wziąć chyba ![]() Myslałem że o to konto chodzi, jesli mówisz o koncie z kilkuset postami i reputami dzięki któremu np. można pierwszemu żądać pieniędzy we wszelkich tranzakcjach na forum to... aczkolwiek ja tu tylko gosciem jestem ![]() ps. trzeba było klikać w te reklamy i nie dyskutować ![]() RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 22:31 hahah nie no taki bezczel to nie jestem ![]() ![]() ![]() Przyjdzie Admin to oceni sytuacje i nadejdzie dzień sądu ostatecznego dla mnie ![]() RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 23:03 A co to za różnica jaki nick, zrób co na obiecywałes to może dostaniesz swieżaka ze swoim nickiem, choć wątpie abys go utrzymał z takim podejsciem.Przeczytaj swój temat stawiając się jako drugi rozmówca, zapewniam cie że jest ciekawie ![]() ![]() ![]() RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 23:22 Fakt, moje PR nie są tu może idealne, tym bardziej biorąc pod uwagę moją sytuację. Piszę po prostu to co myślę, i jak jest. Szacun dla Marcela za to ze wyrobił, sobie takie zaufanie tutaj, ale mógłby po prostu trochę wyluzować. I nie zgodził bym się ze stwierdzeniem, że wszystkich próbuje kontrować :-) RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 08-07-2014 05:04 Reasumując: 1 Zaproponowałeś zrobienie refbacka - nie wykonałeś ! 2 Historia lubi sie powtarzać - jak na poprzednim koncie Kuba134 - system olewactwa 3. Po moim publicznym przypomnieniu Ci że nie klikasz, trzeba było tylko poprosic o usunięcie posta 4. Czas jaki poświeciłes na te Swoje nieudolne próby wybielenia sie mogłes spozytkowac na wyklikanie tych kilku reklam i byłoby po sprawie, ale widocznie lubisz bić piane, a tacy nam na tym forum nie sa potrzebni. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - lolekxp - 08-07-2014 06:47 dla niektórych to forum to widze życie i sprawy pierwszego stopnia, że macie ludzie czas o takie brednie sie klocic, o pare groszy i przedewszystkim o jakiegos randoma ktory i tak moze jechac tu na innym IP, ja tak spytam? czy jest tu ktos dorosły co ma prawdziwe obowiązki ? przecież ten temat sie ciagnie od 21 czerwca, napisal temat, przyjal reguly gry, zlamal to ban i juz a tu jak u anny marii wesołowskiej na TVN.. ludzie poczytajcie co wy tu piszecie i te wasze kłótnie i pomyslcie czy niema wazniejszych spraw i czy w oczach swoich znajomych tez byscie na jakims forum w internecie sie produkowali, nawet nie wiecie z kim macie doczynienia miedzy soba a sie o grosze klocicie.. mi by wisiał 10zl to bym to olal, to sa pieniadze? rozumiem nie wolna tolerowac zlodziejstwa i trzeba mu zapobiegac, zglosil sie dostal propozycje "odrobki" ktora zawalil to ban i pilnowanie zeby sie nie pojawial i po sprawie temat powinien sie zakonczyc dawno temu ![]() Peace
![]() ![]() ![]() edit. sam byłem za tym zeby odpracowal dla forum ale to parodia sie robi z całej tej sprawy |