Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ban za oszukanie, skrucha :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ban za oszukanie, skrucha :) (/Temat-Ban-za-oszukanie-skrucha-92936)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 21:24

"chyba zapomniał o tym, że sam potwierdził, że nie chce ode mnie pieniędzy i jesteśmy kwita Smile Mogę pokazać ss z pw jak nie pamięta.
Klikanie w reklamy to w ogóle oddzielna sprawa, na którą owszem zgodziłem się, ale nie czuje OBOWIĄZKU klikania w nie"

Chyba najlepszy cytat pana skruszonego,woli gadać i udowadniać co kto gdzie powiedział zamiast zrobić, kliknąć co tam trzeba w 10 krotnie krótszym czasie i mieć z głowy Idea Normalnie to bym bana s. dał .
Moim skromnym zdaniem uważam że to konto powinno być aktywne, niech korzysta.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 21:24

Pewnie można, ale co mam teraz z tym zrobić? też moge napisać, że napisałem taką i taka wiadomość zrobiłem to i tamto, ale usuneło mi się ze skrzynki.
Marcel skłamał pisząc, że wysyłał mi takie pw, bynajmniej ja nic takiego nie dostałem. Ale on nie ma na to dowodów, jak i jak nie mam wiarygodnych bo przecież jak sam piszesz wiadomości można usuwać, więc mniejsza już o to Tongue

EDIT: @koledzy up^: no właśnie, rozchodzi się o bzdety. Faktycznie lepiej dla mnie było by po prostu klikać w te reklamy przez te 14 tygodnie, ale teraz to właśnie mi chodzi o zasadę. Klikałem sumiennie przez bodajże 4-5 dni w te reklamy, rozpoczeły się wakacje, wypadło z głowy, a kolega Marcel zamiast najnormalniej w świecie grzecznie przypomnieć lub po prostu poczekać, przecież świat się nie zawali, musiał już wysmarować posta obrażającego mnie dlatego, że była przerwa w klikaniu kilkudniowa.

EDIT2: a fakt, że brakuje mu kilkunatu groszy do wypłaty, umknął mej uwadze/pamięci, a zmienia to trochę postać rzeczy pod względem tego co pisałem wcześniej, że te klikanie jest bez sensu.

Edit3 facepalm na tym koncie mi nie szczególnie zależy, gdyż mam tu randomowy nick, a przywiązuje dość dużą uwagę do nicku. Super było by odzyskać konto kuba134/xkuba666x Jerk2

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 21:43

"Ale on nie ma na to dowodów" - Bo ich nie potrzebuje normi Smile
Nie wiem jak tam admin zadecyduje ale myslę że udało ci się konto utrzymać Big Grin

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 21:47

Doskonale o tym wiem Wink Ale nie wyrywaj części zdania z kontekstu, bo dalej napisałem, że mniejsza o to, więc Twój komentarz traci sens.

Edit: Problem w tym, że nie na tym koncie mi zależy, a admin chyba zapomniał o całej sprawie Big Grin Jak przeczyta ten bajzel który tu się narobił to nie omieszkam sądzić, że może pier***nąć bananem Rolleyes

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 22:23

Na pewno się nudzi i przeczyta. Czy traci sens? według ciebie może tak, jak bym miał dyskutować z tobą to bym musiał urlop wziąć chyba Smile
Myslałem że o to konto chodzi, jesli mówisz o koncie z kilkuset postami i reputami dzięki któremu np. można pierwszemu żądać pieniędzy we wszelkich tranzakcjach na forum to... aczkolwiek ja tu tylko gosciem jestem Smile

ps. trzeba było klikać w te reklamy i nie dyskutować Big Grin

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 22:31

hahah nie no taki bezczel to nie jestem Big Grin na tamtych kontach było po kilkanaście/dziesiąt postów tylko. Zależy mi tylko na nicku, bo normi jakos do mnie nie przemawia Sad Ale co ja tu będę się teraz na ten temat rozpisywał Tongue Zresztą była już mowa o tym, że na jakiekolwiek transakcje na forum nie mam co liczyć.
Przyjdzie Admin to oceni sytuacje i nadejdzie dzień sądu ostatecznego dla mnie Huh

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - GoodLecki - 07-07-2014 23:03

A co to za różnica jaki nick, zrób co na obiecywałes to może dostaniesz swieżaka ze swoim nickiem, choć wątpie abys go utrzymał z takim podejsciem.Przeczytaj swój temat stawiając się jako drugi rozmówca, zapewniam cie że jest ciekawie Smile Co do Marcela to on se zapracował i ja mu na słowo bym uwierzył, nawet tematu nie musiał bym przeglądać Smile . Wszystkich wokół chcesz kontrować i przekonywać do swoich racji a to błąd, a jesli zaczynasz dopiero zarabiać i chcesz to tutaj robić to tym bardziej, uwierz mi Big Grin

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 23:22

Fakt, moje PR nie są tu może idealne, tym bardziej biorąc pod uwagę moją sytuację. Piszę po prostu to co myślę, i jak jest. Szacun dla Marcela za to ze wyrobił, sobie takie zaufanie tutaj, ale mógłby po prostu trochę wyluzować. I nie zgodził bym się ze stwierdzeniem, że wszystkich próbuje kontrować :-)

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 08-07-2014 05:04

Reasumując:
1 Zaproponowałeś zrobienie refbacka - nie wykonałeś !
2 Historia lubi sie powtarzać - jak na poprzednim koncie Kuba134 - system olewactwa
3. Po moim publicznym przypomnieniu Ci że nie klikasz, trzeba było tylko poprosic o usunięcie posta
4. Czas jaki poświeciłes na te Swoje nieudolne próby wybielenia sie mogłes spozytkowac na wyklikanie tych kilku reklam i byłoby po sprawie, ale widocznie lubisz bić piane, a tacy nam na tym forum nie sa potrzebni.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - lolekxp - 08-07-2014 06:47

dla niektórych to forum to widze życie i sprawy pierwszego stopnia, że macie ludzie czas o takie brednie sie klocic, o pare groszy i przedewszystkim o jakiegos randoma ktory i tak moze jechac tu na innym IP, ja tak spytam? czy jest tu ktos dorosły co ma prawdziwe obowiązki ? przecież ten temat sie ciagnie od 21 czerwca, napisal temat, przyjal reguly gry, zlamal to ban i juz a tu jak u anny marii wesołowskiej na TVN.. ludzie poczytajcie co wy tu piszecie i te wasze kłótnie i pomyslcie czy niema wazniejszych spraw i czy w oczach swoich znajomych tez byscie na jakims forum w internecie sie produkowali, nawet nie wiecie z kim macie doczynienia miedzy soba a sie o grosze klocicie.. mi by wisiał 10zl to bym to olal, to sa pieniadze? rozumiem nie wolna tolerowac zlodziejstwa i trzeba mu zapobiegac, zglosil sie dostal propozycje "odrobki" ktora zawalil to ban i pilnowanie zeby sie nie pojawial i po sprawie temat powinien sie zakonczyc dawno temu Rolleyes

Peace Huh Huh Huh

edit. sam byłem za tym zeby odpracowal dla forum ale to parodia sie robi z całej tej sprawy