[Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach (/Temat-Sprzedam-Poradnik-jak-zarobic-na-wirtualnych-sportach-92516) |
RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Resick - 17-06-2014 22:23 Niestety wyzerowałem sobie depozyt...Mimo to jutro go uzupełnię i zacznę grę od nowa,bo system się sprawdza.Zawiódł jak zazwyczaj aspekt emocjonalny :> RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 17-06-2014 22:31 Ważne by zachować "chłodną głowę" i nie dać się temu, że można szybko zarobić. Jak idzie dobrze to trzeba w końcu przestać na chwilę i to samo przy złej passie RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - beybus - 18-06-2014 01:22 Jimmy mógłbyś się wypowiedzieć jaka jest najmniejsza sensowna inwestycja? Bo kursy widzę malutkie więc trzeba ostro stawiać. RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - badii - 18-06-2014 07:29 Kursy sa malutkie jak stawiasz handicap +1,5 Zobacz, ze na ssach Jimmego tez sa wysokie kursy i podwojone nie raz stawki początkowe; ) RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 18-06-2014 08:50 @beybus A po co ostro grać ? Zysk masz co 3-4 minuty czyli w ciągu godziny możesz znacząco powiększyć swój kapitał zaczynając od małej stawki Odp: RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - lkserwis - 18-06-2014 08:53 (18-06-2014 07:29)badii napisał(a): Kursy sa malutkie jak stawiasz handicap +1,5ten gosc ma racje, spokojnie z chlodna glowa :-) Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Mafesto - 18-06-2014 11:08 (17-06-2014 22:23)Resick napisał(a): Niestety wyzerowałem sobie depozyt...Mimo to jutro go uzupełnię i zacznę grę od nowa,bo system się sprawdza.Zawiódł jak zazwyczaj aspekt emocjonalny :>Przemyśl to. Po przegraniu przez progresję w ruletce też wpłacisz ponownie? Niewątpliwie progresja ma potencjał @topic Kupiłem poradnik. Nie polecam. Wszystko ładnie opisane ale sam system.. No cóż, równie dobrze można grać po kursach. Kwestia szczęścia. RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 18-06-2014 11:17 No to pograj po kursach i pokaż swoją skuteczność Odp: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Damkofr - 18-06-2014 11:23 Co prawda trzeba mieć też szczęście ale nie porównania dpa realnej piłki. Stawiałem tam kursy 1,5 i nieraz mialem serie 3-4 przegranych pod rząd a najczęściej co drugi typ to był fail tutaj można grać po kursach 1,5 i skuteczność jest wieksza napewno. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 18-06-2014 11:25 @Damkofr Dla niektórych 20-45% w 3 minuty to mało, niektórzy to chcieliby w minutę zarabiać tysiące |