Dziennik pracy szantu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy szantu (/Temat-Dziennik-pracy-szantu-91731) |
RE: Dziennik pracy szantu - szantu - 22-11-2014 17:53 Witam! Odzyskałem dawne konta jednak jest pewien problem FB zabezpieczył się bardziej jeżeli chodzi o linki itd nawet maskowanie nie pomaga może ktoś wie gdzie indziej można reklamować linki ? RE: Dziennik pracy szantu - szantu - 23-11-2014 14:13 Witam! Dzisiaj postanowiłem przerzucić się znów na autosurfon czyli tam gdzie zacząłem zarabiać w internecie. Przerzuciłem się tam gdyż z firesub mi nie szło nie miałem pomysłu na reklamowanie linku itd . Na razie zarobiłem 700 pkt czyli 70 gr mam to ułatwienie że odnowiłem swoje stare konta na FB (3) i nie jestem aż tak narażony na ich zbanowanie. Tak sobie myślę że mógłbym je sprzedać ale to jeszcze zobaczę. |