![]() |
Hajs się zgadza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs się zgadza (/Temat-Hajs-sie-zgadza-91539) |
RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 29-05-2014 11:05 No właśnie, pierw trochę zarobię a potem im udowodnię że to prawda itp. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 29-05-2014 17:25 Jednak mimo wszystko trochę to potrwa, zanim dostanę pierwszą wypłatę. Dlaczego? Nie potrafię się do tego zabrać, nie wiem od czego zacząć itp... porażka. ;x Jest do dupy ... RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 29-05-2014 19:30 Dobra, kij z tym. Przeczytałem że na PP są jakieś limity roczne. Jak tak to trochę przerąbane. Bo z tego co czytałem jakieś faktury trzeba wysyłać. A ja podałem fake dane. ;x RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 29-05-2014 19:36 W ustawieniach raczej da się zmienić, a jak nie dogadasz się z nimi bo ludzie z firesub są ogarnięci. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 29-05-2014 19:49 "A jak nie dogadasz się z nimi bo ludzie z firesub są ogarnięci." Hę? ![]() ![]() Napisałem do kilku ziomków ale pomóc nie pomogą. Sam sobie radzić muszę. MAM PYTANIE ! Czy warto zakładać teraz stronę WWW, czy czekać aż zarobię hajsy i kupić domenę i tak dalej? RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 29-05-2014 21:04 Dobra, póki nie dostaję odpowiedzi napiszę co dzisiaj ciekawego zrobiłem: -spamowałem na fb -założyłem nowego (trzeciego już) FP -pobawiłem się firecash -stworzyłem nowego bloga PPA RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 29-05-2014 21:11 Wiesz, nie chcę wnikać w Twoje sposoby, ale o ile się nie mylę Ty już tyle się "napracowałeś" a jeszcze nic nie zarobiłeś. Nie ma sensu zaczynać od tylu rzeczy na raz bo tego chłopie nie ogarniesz. Zacznij np. od spamu, a jak się rozkręcisz to w między czasie zacznij działać z innymi niszami. Moim zdaniem szkoda czasu na taki ostry start skoro jesteś w tym nowy. Zdemotywujesz się po 1/2 tygodniach bo nie będziesz miał prawie wcale zysku, a czasu kupę straconego. Tak więc lepiej zacznij robić jedną rzecz, a dopiero potem wdrażaj kolejne. Jest to tylko moja opinia na ten temat. Rób co uważasz za słuszne. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 29-05-2014 21:17 No to przecież wcześniej pytałem się na czym lepiej zarabiać żebym się skupił na jednym a nie na wszystkim na raz, jednak nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Chciałbym żebyście mnie trochę wspierali bo już nie wiem za co się zabierać. Na ten czas najbardziej staram się z firesub coś osiągnąć ale na chama założyłem nowego bloga który nie wiem czy mi się wgl przyda. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 30-05-2014 05:50 I to się rozumie. Ogarnij konto, zdjęcie profilowe, tekst i zdjęcie do danego programu. Pospam na paru/paru nastu grupach i na bank Ci coś wpadnie ![]() RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 30-05-2014 13:53 Siema! Już mi Diqtion (przepraszam jak błąd, trudny nick do zapamiętania, zresztą ja nawet swojego nicku nie pamiętam) odpisał, a on jest ogarnięty w firecash. Więc na ten czas zajmę się firecash. Z jego pomocą oczywiście. Z firesub będę też będę kombinował ale jak czas będę miał. |