Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna (/Temat-GoAffiliate-Siec-afiliacyjna-90065)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - batman - 09-05-2014 13:40

to jak tak odrzucaja to niech sami sobie zarabiaja

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - mark5000 - 10-05-2014 11:08

Jak klikam na logowanie pojawia się pusta strona. Sprawdzałem na 2 komputerach.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Garownik - 10-05-2014 18:43

A co myślicie o afiliant.com ja tam jestem i choć jeszcze nic nie zarobiłem, bo nie zacząłem promowania, to myślę, że jest to wiarygodny serwis. Ktoś kto korzysta/ł może się wypowiedzieć?

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - rico88 - 11-05-2014 08:03

Ja korzystam z afiliant.com. Dużym minusem tego serwisu jest to że czeka się bardzo długo na walidacje i wypląty mi jeszcze nie zwalidowali leadów z września.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - mark5000 - 11-05-2014 22:18

Ktoś jakimiś ciekawymi wynikami może się pochwalić? Pytam , bo szukam zachęty do dalszego działaniaSmile Jeden serwis na teoretycznie mocną frazę idzie do góry, patrzę czy zostawiać te banery czy rozglądać się za czymś innym.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - sylwu - 12-05-2014 09:11

(10-05-2014 18:43)Garownik napisał(a):  A co myślicie o afiliant.com ja tam jestem i choć jeszcze nic nie zarobiłem, bo nie zacząłem promowania, to myślę, że jest to wiarygodny serwis. Ktoś kto korzysta/ł może się wypowiedzieć?

(11-05-2014 08:03)rico88 napisał(a):  Ja korzystam z afiliant.com. Dużym minusem tego serwisu jest to że czeka się bardzo długo na walidacje i wypląty mi jeszcze nie zwalidowali leadów z września.

Afiliant ok, korzystałem, nawet coś wypłaciłem, choć nie mają za dużo interesujących mnie programów.
Jeśli od września ci nie zwalidowali to znaczy że coś jest nie tak. Wystarczy do nich napisać po wyjaśnienia. W dobrych sieciach walidacja trwa ok miesiąca.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Garownik - 12-05-2014 11:49

Są może jakieś podobne sieci, które wypłacają z podobnymi stawkami?

Z czego ty korzystasz sylwu?

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - sylwu - 12-05-2014 13:52

Mam konta na wszystkich sieciach jakie znam (około 15), korzystam z wszystkich po trochu, w zależności jakie pojawią się programy. Najbardziej polecam tradedoublera, dobry dashboard, raporty i wypłaty pod koniec miesiąca z automatu bez umów, rachunków itp. Dobry jest też zanox, novem, netsales.
Warto zerknąć na properad.pl jest to porównywarka sieci affiliacyjnych, można porównać programy, stawki itp

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - suchy0001 - 21-05-2014 08:03

Lepsze goaffiliate czy doaffiliate ?

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - wonga.com - 21-05-2014 11:43

moge sprzedac konto w goaffiliate z saldem ok 4 tys zł, walidacja za ok 2 tyg a potrzebna kasa, sprzedam za paredziesiąt zł, te sare stow powinni z tego zaakceptowac.