![]() |
Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? (/Temat-Poradnik-Jak-uzupelnic-wlasciwie-settings-89) |
RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - deepevil01 - 18-01-2010 16:29 sorry, że zaśmiecam ale w Address 1: to pisze tak?? RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Kilol - 18-01-2010 16:58 W "Address 1" wpisz nazwę wsi i numer domu, tak jak napisałem wcześniej. W polu "City" też wpisz nazwę wsi. RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - burn - 18-01-2010 17:53 Zrobiłem taką ściągawkę dla osób które nie wiedzą co mają napisać i gdzie. ![]() Jeżeli coś nie tak napisałem to piszcie. Mam nadzieję że trochę pomogłem. RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Gumowy - 18-01-2010 18:14 EDIT: burn poprawił post, mój mozna usunąc ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - burn - 18-01-2010 18:17 Tam trzeba raczej wpisać PL gdzieś tak czytałem. @EDIT Miałem problemy z obrazkiem (coś się ,,sam,, pomniejszał) ale już poprawiłem ![]() HA! ![]() ![]() @EDIT2 Szybka poprawka ![]() ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - krzysiekn95 - 21-01-2010 11:12 Witam, Przepraszam, że zawracam głowę ale Wy zapewne pomożecie mi najszybciej i najlepiej. Otóż mam na imię Krzysiek i mieszkam na wsi. Mój adres wygląda tak: Krzysztof Rybkowski Ul. Środkowa 26 92-313 Bobrowce W następujących polach w których zresztą mam wątpliwości wpisałem: Country: Poland Asdress 1: Srodkowa 26 Address 2: nie wpisalem nic City: Bobrowce State/Province: PL ------> i tutaj nie wiem jedni każa pisać PL a lockerz podaje: http://mic.imtc.gatech.edu/archive_directory_1/country.htm (według tego PL to Płock) i tu nie ma mojej miejscowości najbliższa Bobrowiec to Skierniewice czyli SR i teraz nie wiem co tam wpisać;/ Zip/Postal:96313 (wpisałem bez myślnika) P.S Jaka ta strefe czasową wybrać?? jedni pisza ze GMT a jedni GMT+1 Prosze o pomoc wielkie dzieki ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Bolt - 21-01-2010 14:27 GMT +1 a co do danych to nie pomogę ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - krzysiekn95 - 21-01-2010 14:33 w dalszym ciagu prosze o pomoc;] RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - mikolaj90 - 21-01-2010 15:03 Ludzie ! W state/province nie wpisuje się PL !!! Czemu Wy stawiacie na swoje ? Ahhh... :@ Lockerz wyraźnie napisało na hellwayou co tam wpisać ! Ale Wy nadal swoje ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - piwo12345 - 21-01-2010 16:54 to co niby jak nie PL ? |