![]() |
Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920) |
RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - PaulPB - 28-03-2014 20:22 proszę spróbować http://www.goo.gl RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 13:12 Ja nadal nie mam pomysłów gdzie działać i nadal stoję z 127zł :C Coraz mniej osób się nabiera RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Szaman1644 - 29-03-2014 13:22 No niestety, teraz aby zarobić trzeba mieć niezły pomysł + dobre wykonanie projektu strony. RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - lubiekeppa - 29-03-2014 13:30 U mnie problem polega na tym ze nie wiem jak wyszukać nisze ktora sie sprawdzi przy subskrybcjach sms RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 13:31 (29-03-2014 13:30)lubiekeppa napisał(a): U mnie problem polega na tym ze nie wiem jak wyszukać nisze ktora sie sprawdzi przy subskrybcjach sms U mnie to samo :/ Po prostu ludzie zaczynają czytać regulaminy a szczególnie konkursów RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - aero2 - 29-03-2014 13:50 U mnie też bida z nędzą, ludzie są coraz bardziej świadomi. Jedynie się taki nabierze, co pierwszy raz jest w internecie. RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 13:53 Trzeba szukać nowych metod zarobku :/ ale ile jest takich bez inwestycji?? Taki kosek wyrabia miesięczną pensję 100 użytkowników naszego forum :/ Trzeba zrobić albo coś co jest niszą czyli coś, za co ktoś będzie w stanie zapłacić albo nie wiem ;C Kurcze miałem zarobić 2000zł na nowy komputer w pół roku ale jeśli nadal będzie taki zastój to nigdy nie zarobię nawet 600 zł RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Duxone00 - 29-03-2014 17:24 LoL ![]() sposób może i banalny ale myślę że ogłoszenie pod jakąś szkołą podstawową bądź gimnazjalną cuś by z tego wyszło ![]() drukować na kartce np taki tekst darmowe doładowanie wejdź na http://www.doladowanietelefonu.eu ![]() dzieciak mający tableta bądź fona nowszej generacji a co drugi takowe ma to wbije od razu ale spoko zrobić z 300 takich karteczek małych z jakimś logo nagrać filmik jak się stronę obsługuje pokazując na swoim przykładzie udostępnić film na swojej stronie a niżej pod nim przekierowanie do doładowania w okienku i tyle. część karteczek zostawić na ławce przed szkołą nakleić w furtce wejściowej na teren szkoły zostawić trochę na boisku szkolnym ![]() albo jak nie chce się komuś bawić w karteczki to wykorzystując strone internetową nagrać spot 10sek i dogadać się z ztm (zakład transportu miejskiego) niech puszczą nasz spot w jakichś 100 autobusach przez tydzień ![]() będzie leciał od rana do wieczora a autobusami jeździ kupa ludzi rano do szkoły/pracy i z powrotem (tyle że to się wiąże z inwestycją jakichś 3-5kzł) bez jakiej kol-wiek gwarancji że się zwróci ważne by na telebimie rzucało się w oczy i był łatwy adres www do zapamiętania i będzie gitara RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 18:07 (29-03-2014 17:24)Duxone00 napisał(a): LoL Super pomysł!! Spróbuję z ogłoszeniami w szkole ale u nas są kamery i nie wiem czy nie będzie problemów z wywieszaniem takich ulotek xDD RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 29-03-2014 20:42 (29-03-2014 18:07)kariolmax napisał(a):ja bym uwarzał, bo niezły pszypał możesz mieć :/(29-03-2014 17:24)Duxone00 napisał(a): LoL |