Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - PaulPB - 28-03-2014 20:22

proszę spróbować http://www.goo.gl

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 13:12

Ja nadal nie mam pomysłów gdzie działać i nadal stoję z 127zł :C
Coraz mniej osób się nabiera

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Szaman1644 - 29-03-2014 13:22

No niestety, teraz aby zarobić trzeba mieć niezły pomysł + dobre wykonanie projektu strony.

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - lubiekeppa - 29-03-2014 13:30

U mnie problem polega na tym ze nie wiem jak wyszukać nisze ktora sie sprawdzi przy subskrybcjach sms

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 13:31

(29-03-2014 13:30)lubiekeppa napisał(a):  U mnie problem polega na tym ze nie wiem jak wyszukać nisze ktora sie sprawdzi przy subskrybcjach sms

U mnie to samo :/ Po prostu ludzie zaczynają czytać regulaminy a szczególnie konkursów

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - aero2 - 29-03-2014 13:50

U mnie też bida z nędzą, ludzie są coraz bardziej świadomi.

Jedynie się taki nabierze, co pierwszy raz jest w internecie.

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 13:53

Trzeba szukać nowych metod zarobku :/ ale ile jest takich bez inwestycji??
Taki kosek wyrabia miesięczną pensję 100 użytkowników naszego forum :/
Trzeba zrobić albo coś co jest niszą czyli coś, za co ktoś będzie w stanie zapłacić albo nie wiem ;C

Kurcze miałem zarobić 2000zł na nowy komputer w pół roku ale jeśli nadal będzie taki zastój to nigdy nie zarobię nawet 600 zł

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Duxone00 - 29-03-2014 17:24

LoL Big Grin traf do ludzi tych najmłodszych co już latają z telefonem bądź tabletem

sposób może i banalny ale myślę że ogłoszenie pod jakąś szkołą podstawową bądź gimnazjalną cuś by z tego wyszło Wink

drukować na kartce np taki tekst darmowe doładowanie wejdź na http://www.doladowanietelefonu.eu Wink

dzieciak mający tableta bądź fona nowszej generacji a co drugi takowe ma to wbije od razu ale spoko
zrobić z 300 takich karteczek małych z jakimś logo nagrać filmik jak się stronę obsługuje pokazując na swoim przykładzie udostępnić film na swojej stronie a niżej pod nim przekierowanie do doładowania w okienku i tyle. część karteczek zostawić na ławce przed szkołą nakleić w furtce wejściowej na teren szkoły zostawić trochę na boisku szkolnym Big Grin

albo jak nie chce się komuś bawić w karteczki to wykorzystując strone internetową

nagrać spot 10sek i dogadać się z ztm (zakład transportu miejskiego) niech puszczą nasz spot w jakichś 100 autobusach przez tydzień Wink

będzie leciał od rana do wieczora a autobusami jeździ kupa ludzi rano do szkoły/pracy i z powrotem (tyle że to się wiąże z inwestycją jakichś 3-5kzł) bez jakiej kol-wiek gwarancji że się zwróci ważne by na telebimie rzucało się w oczy i był łatwy adres www do zapamiętania i będzie gitara

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 29-03-2014 18:07

(29-03-2014 17:24)Duxone00 napisał(a):  LoL Big Grin traf do ludzi tych najmłodszych co już latają z telefonem bądź tabletem

sposób może i banalny ale myślę że ogłoszenie pod jakąś szkołą podstawową bądź gimnazjalną cuś by z tego wyszło Wink

drukować na kartce np taki tekst darmowe doładowanie wejdź na http://www.doladowanietelefonu.eu Wink

dzieciak mający tableta bądź fona nowszej generacji a co drugi takowe ma to wbije od razu ale spoko
zrobić z 300 takich karteczek małych z jakimś logo nagrać filmik jak się stronę obsługuje pokazując na swoim przykładzie udostępnić film na swojej stronie a niżej pod nim przekierowanie do doładowania w okienku i tyle. część karteczek zostawić na ławce przed szkołą nakleić w furtce wejściowej na teren szkoły zostawić trochę na boisku szkolnym Big Grin

albo jak nie chce się komuś bawić w karteczki to wykorzystując strone internetową

nagrać spot 10sek i dogadać się z ztm (zakład transportu miejskiego) niech puszczą nasz spot w jakichś 100 autobusach przez tydzień Wink

będzie leciał od rana do wieczora a autobusami jeździ kupa ludzi rano do szkoły/pracy i z powrotem (tyle że to się wiąże z inwestycją jakichś 3-5kzł) bez jakiej kol-wiek gwarancji że się zwróci ważne by na telebimie rzucało się w oczy i był łatwy adres www do zapamiętania i będzie gitara

Super pomysł!! Spróbuję z ogłoszeniami w szkole ale u nas są kamery i nie wiem czy nie będzie problemów z wywieszaniem takich ulotek xDD

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 29-03-2014 20:42

(29-03-2014 18:07)kariolmax napisał(a):  
(29-03-2014 17:24)Duxone00 napisał(a):  LoL Big Grin traf do ludzi tych najmłodszych co już latają z telefonem bądź tabletem

Super pomysł!! Spróbuję z ogłoszeniami w szkole ale u nas są kamery i nie wiem czy nie będzie problemów z wywieszaniem takich ulotek xDD
ja bym uwarzał, bo niezły pszypał możesz mieć :/