▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych (/Temat-%E2%96%B6-AnyOption-%E2%97%80-Pierwszy-broker-na-rynku-Opcji-Binarnych-87245) |
RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - mamrocik - 23-04-2015 12:03 Dlaczego jest taki ciężki kontakt z suportem ? Lub jego brak RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - MaLiN - 23-04-2015 13:00 Rzeczywiście, livechat nie działa. Pisałem ponad miesiąc temu, to jeszcze było bezproblemowo. RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - mamrocik - 23-04-2015 14:44 Czyżby problem z płynnością finansową lub co gorsza upadek brokera ? RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - przeCinek19 - 24-04-2015 07:45 No też zauważyłem. Na odpowiedź e-mail czekałem tydzień i teraz znów się zapowiada że odpiszą po tygodniu. RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - MaLiN - 24-04-2015 11:20 Na zagranicznych forach nic nie znalazłem o problemie z wypłatami, zresztą w Polsce i tak ma małe zainteresowanie. Jak coś znajdę, dam znać. RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - mamrocik - 24-04-2015 12:51 Trzeba złapać ich na live czacie , dziś mi się udało i wypłaciłem , teraz czekamy na przelewik RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - MaLiN - 25-05-2015 11:50 @[mamrocik] - dostałeś już kasę od nich? RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - mamrocik - 25-05-2015 12:31 @[MLN] Tak,ale stracha miałem tydzień czy dwa się męczyłem , później jeszcze rozmowa w języku angielskim a jak nie wiedziałem to po polsku , i później przepraszali za utrudnienia . Odradzam tego brokera ! Nie ważne czy mieli problemy z płynnością finansową czy inne , ale brak odzewu ze strony suportu jest karygodne, ODRADZAM RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - xavi512 - 28-05-2015 10:21 @[mamrocik] Ile czekałeś na kasę i na co wypłacałeś? Dzisiaj będzie 10dni jak zleciłem wypłatę na Skrilla. Potwierdzenie otrzymałem, ale nadal kasy nie mam. Support tragedia. Live czat zamykają typy z którymi piszę lub nie odpisują jeśli pytam kiedy otrzymam kasę. RE: ▶ AnyOption ◀ - Pierwszy broker na rynku Opcji Binarnych - mamrocik - 28-05-2015 15:47 Napisz takze na facebooku, zacznij spamowac gdzie sie da . Np na ich fanpejdżu . Tylko delikatnie i grzecznie , a gdy otrzymasz kase to mozesz wystawic im opinię . ( ja na skrilu , tak jak obiecali po 3 dniach otrzymalem ) . Widocznie przepuscili kase i maja problemy finansowe skoro tak wszystko kuleje. @[xavi512] wiem że się zraziłeś ale nie pierwsza i nie ostatnia firma upada lub ma problemy |