![]() |
E papierosy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: E papierosy (/Temat-E-papierosy-86683) |
RE: E papierosy - asiorek - 05-01-2015 12:39 Dokladnie. Teraz jak jest spinner 2 nie ma co brać 1 ![]() RE: E papierosy - vivat32 - 08-04-2015 16:04 ponoc maja zdelegalizowac palenie w publicznych miejscach RE: E papierosy - Klaus_Kinski - 29-04-2015 19:49 miałem kiedys, ale wole zwykle papierosy RE: E papierosy - liost - 24-05-2016 10:20 Teraz to powoli szykują się do ograniczenia e-palenia. W kwestii ciekawostek z branży oraz doboru urządzeń to polecam blog Starego Chemika i e-papieros blog z recenzjami i poradnikami. W sumie na necie w kwestii e-p dominują fora, a mało stronek takich typowo informacyjnych. RE: E papierosy - Czmiel - 02-06-2016 16:12 Jakby ktoś się zastanawiał czy szukał wsparcia to chętnie udzielę pomocy. ![]() RE: E papierosy - Krakersik - 15-11-2016 17:57 Wczoraj kupiłem pierwszego epapieroska ![]() ![]() Wybór padł na Ego Volish 4. Bardzo mi się spodobał, chyba marka nie najgorsza. Jako że się nie znałem, skorzystałem z polecenia tego produktu przez sprzedawce. Cena koło 170 zł. Tak się prezentuje: Jeśli idzie o liquid to ze względu na uwielbienie czekolady kupiłem produkt od firmy Pink Fury. AnalIza 12mg nikotyny. ![]() ![]() Pierwsze wrażenia z palenia - mile zaskoczenie. Dymek nie jest jałowy (jak wcześniej myślałem) Potrafi podrapać po gardle i czuć go w płuckach ![]() Co do obsługi to dzisiaj uzupełniałem liquid pierwszy raz (nie licząc tego po zakupie). Trochę zje*ałem ![]() Wszystko rozkręciłem, znalazłem liquid nawet na łączeniu baterii z grzałką. Delikatnie to wyczyściłem i przemyłem pod wodą grzałkę, zbiornik i ustnik.Potem suszenie pod grzejnikiem i suszarką do włosów ![]() Zalewam go po złożeniu ponownie i strach... chyba spaliłem tym myciem grzałkę. Wcale nie dymi, jakby nie działał, czuć było tylko delkiatny aromat (jakby coś się zatkało). Na szczęście po paru zaciągnięciach zaczęło znowu hulać. ![]() ![]() Nie mam pojęcia czym to było spowodowane. Czy po prostu nie od razu liquid zalał całą grzałkę? Dodam że odczekałem 5 minut po zalaniu liquidem. No nie wiem. Takie mycie e papieroska jest bezpieczne tzn. ciepłą wodą? Oczywiście nie mam na myśli baterii. Chociaż ten zalany styk nastepnym razem mam zamiar przetrzeć spirytem. Z góry dzięki za wszystkie rady dla nowego puszczacza chmurki ![]() RE: E papierosy - getshow - 24-11-2016 12:05 Czekolada, mięta i wiśnia jak dla mnie najlepsze ![]() RE: E papierosy - lokikolis2 - 14-12-2016 22:30 Mam ajo i powiem że najlepiej oddaje smak spośród tych boxow itp. polecam RE: E papierosy - gacek017 - 21-12-2016 20:17 Posiadałem kiedyś E-Go T-Tank na samym początku jak to wchodziło,po 2 msc się grzałki spaliły i koniec palenia było,i znów analogi ![]() ![]() |