NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - casualsprojects - 26-03-2014 23:15 Linki z adf.ly zmniejszają bardzo konwersję, więcej by ci wpadło normalnie, a na tych linkach g.wno co zarobisz Powodzenia w realizowaniu kolejnych celów! RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - ErgePL - 26-03-2014 23:18 Jutro po szkole podmienię wszystkie linki na normalne. RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - ErgePL - 27-03-2014 09:24 Dobra, wstałem wcześniej i już podmienione, może coś wpadnie... RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - ErgePL - 29-03-2014 00:14 DZIEŃ 31-32 Co udało mi się zarobić? 0.48$ (Nosz kur... polska nisza pobrana z Belgi! ) + 0.51$ z poleconego = 0,99$ [PPA] Inne: Nic nie robiłem bo mam serdecznie dość hacków itd.! Marcowy cel: 64.37$ / 50$ Jutro, a raczej dziś zrobię z 2-3 posty i MAM NADZIEJĘ, ŻE COŚ WPADNIE!!! AdF.ly nie ma nic do rzeczy, nisze mi się wypaliły i tyle, a cudem techniki i nowością one nie są. Jakoś też przez AdF.ly normalnie wpadało do czasu... no właśnie dlatego czekam na kase z ac i biorę fast payout bo nie chce mi się czekać, aż łaskawie przez miesiąc mi wypłacą kase! A mój patent który zrobię z nowym serwisem nigdy nie był robiony... No było raz takie coś lecz jakoś ucichło to, więc wykorzystam tego Pana co wymyślił to i zarobię na nim kokosy! (Wielkości truskawek, rzecz jasna... ) Dobra, co ja tu się rozpisuje i tak tego nikt nie czyta. Jak ktoś jest ciekawy, to tak się prezentują moje statystyki z astrocash.org Today's Earnings: $0.78 Yesterday's Earnings: $0.21 Month's Earnings: $64.37 Total Earnings: $116.30 Taki bidok i już mentoruje! dandanielo - gdzieś tu ma swój dziennik, w większości ja mu pomogłem i sam się zwrócił o pomoc i koszmarnego bloga zamieniliśmy w przyjaznego i wiarygodnego bloga! Dobra, na obecną chwilę to tyle i wątpię, że dziś uzupełnię dziennik. Tak jestem leniem. RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - vankosiara - 29-03-2014 12:45 Taki bidok a mentoruje!~ No popacz a mnie się nie chcę RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - rasiak221 - 29-03-2014 14:18 nie ma co się poddawać wpadnij do mnie popatrzeć RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - ErgePL - 29-03-2014 23:14 DZIEŃ 33 Co udało mi się dziś zarobić? 2.43$ + 0.15$ z poleconego = 2.58$ [PPA] Inne: Zaraz zrobie posta na blogu. Marcowy cel: 66.95$ / 50$ Jestem cholernie wkur... bo mi świnka morska zdycha, nic nie je, nic nie pije, gryźć nie może i w poniedziałek jadę do weta ją uśpić, o ile nie zdechnie do pon. Właściwie to muszę jeszcze na miesiąc kupić spambota za 6 zł bo jednak tym spambotem coś zarabiam. Została mi dycha na pp, bo sobie wczoraj... Dzisiaj zamówiłem fajny rekwizyt do "magii". Tak, moim zainteresowaniem jest iluzja i interesuję się tym od wakacji Coś takiego... W sumie to znam sekret, ale zawsze na street magic można się wybrać, a rekwizyt banalny więc nawet instrukcja nie będzie mi potrzebna. Czy waszym zdaniem warto odjąć 5% z prawie 67$ by zarobić (mam nadzieję) więcej i szybciej? Bo jak wiadomo, jak szybko dostane kasę, to szybko zrobię stronę, a jak zrobię szybko stronę to szybko dostanę kase... Szybko! I muszę szybko dostać haj$y bo mi się liquid w fajce kończy bo bardzo szybko schodzi, jak się sztuczki robi non stop. Dobra, do jutra! Mam nadzieję... RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - casualsprojects - 29-03-2014 23:58 podrzuciłbyś jakieś poradniki o tej iluzji na pw? na początek mogą być z kartami RE: Dziennik pracy PPA by ErgePL - ErgePL - 30-03-2014 00:00 Hehe, dupy chcesz powyrywać? Zaraz podeśle Ci na pewu link do kanału gdzie jest dużo wyjaśnień, ale nie spodziewaj się cudów. RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 30-03-2014 20:53 DZIEŃ 34 Co udało mi się dziś zarobić? 0$ + 0.29$ z poleconego = 0.28$ [PPA] Inne: Nic, no co jest! Marcowy cel: 67.23$ / 50$ Nawet tego posta nie dodałem co miałem dodać, strasznym leniem jestem, a pisanie, że jutro biorę się do roboty, gunwo daje! Nie wiem, napiszę to jeszcze raz, może ZROBIE TEGO POSTA! Może... |