![]() |
Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap (/Temat-Zarabianie-2-5-dziennie-na-hitleap-85907) |
RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - kolorpurpury - 21-02-2014 13:10 Pytanie czy shorte.st zalicza unikalne wejście z jednego ip na jakikolwiek z linków (Czyli na przykład jak dziś wszedłem w swój link to mnie już nie zaliczy jak wejdę w link innych osób) Bo jeśli tak zalicza to im więcej tych linków na hitleap tym mniejsza będzie konwersja tych zaliczonych. Jeśli zalicza Jeden Unik dziennie / 1 link w co wątpię to można by tak nabijać w nieskończoność. Ewentualnie może zaliczać 1 UV na jedno konto w serwisie. Odp: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - casualsprojects - 21-02-2014 13:39 po pierwsze to stawka za 1 klik jest różna dla różnych krajów. Po drugie w 1 minutę możesz mieć i 200klikow zależy ile osób będzie korzystać z hitleapa chyba ![]() czyli wiesz co można zrobić z twoimi obliczeniami... ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - elbowndg - 21-02-2014 14:07 24h na dobe działający komp za 2$ ;x? To już nawet nie chodzi o prąd, ale szkoda kompa na takie coś, chyba że ktoś ma tego VPSa bo inaczej to nie widze sensu, męczyć podzespoły za marne grosze RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - adre - 21-02-2014 14:31 Przetestowałem z ciekawości to. Wydałem 7 euro, a zarobiłem 2$. ![]() Zrobiłem biznes życia: http://scr.hu/1clo/56swv Beka trochę, ale nie da się na tym zarobić. Elo, pozdro RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - matimus - 21-02-2014 15:15 @up przez 2 dni to 2 $ ... przecież jak przez miesiąc będziesz nabijał to więcej zarobisz Ja tam mam 1 wspaniałego refa co kupił sobie premium i mam za free 5k minut na hitleap ![]() ![]() RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - draksone - 21-02-2014 15:41 Beznadziejnie nabija 0,5 dolara a komputer włączony przez 5 godzin(tak mam premium to za 7 euro) RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - DamianXIX - 21-02-2014 16:26 Ponad 1000 hitsow na hitleapie a na shortenie 50 ![]() ![]() RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - Szym87 - 22-02-2014 08:18 No u mnie też trochę bida, program włączony od wczoraj od 15 ( całą noc ) , 4 strony i zarobione $0.40043 . Może w ciągu tego miesiąca chociaż te 7 euro się spłaci RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - matimus - 22-02-2014 08:21 Lipa z tym PopAds lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zarabianie 2$-5$ dziennie na hitleap - Fineks - 22-02-2014 11:45 różnie nalicza wejścia, osoby które zarabiają poniżej 1$dziennie proszę was o wrzcenie screena z: zarobkami i wejściami na shorte ustawionymi linkami na hitleapie ile macie odpalonego kompa w ciągu dnia Ktoś mnie prosił o screena z zarobków, chętnie takiego dodam dziś lub jutro, niekoniecznie będę codziennie odpisywał bo praca na uczelni mnie niszczy w tym tygodniu ![]() Mówilem też że to opcja dla osób, które mają odpalonego kompa codziennie i tak przez calą dobę ![]() Cytat: @up przez 2 dni to 2 $ ... przecież jak przez miesiąc będziesz nabijał to więcej zarobisz Włączony komp przez całą dobę nic nie szkodzi, chyba że masz zepsuty system chłodzenia ![]() Co do bana: nie dostaniecie bana i nikt stąd chyba jeszcze nie dostał, bo jakby dostał to by napisał ![]() Wypłaty są przyznawane automatycznie każdego 10 dnia miesiąca po osiągnięciu minimum 5$ do wypłaty Będę na dniach testował jeszcze jeden system na ktorym bedzie mozna zarobic poprzez hitleap! |