[wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki (/Temat-wykonam-profesjonalna-grafike-landing-page-strony-www-layouty-logo-wizytowki-85780) |
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - nykkusek - 09-02-2015 10:58 @[Kede] Napisałem na GG RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 09-02-2015 15:54 W porządku Już odpisałem RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - patryk0407 - 16-02-2015 20:58 Skorzystałem z usług poraz enty Szybko sprawnie i tanio! RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - LastSeason - 17-02-2015 22:45 To i Ja się pokuszę na recenzję Zacznę od tego że podejście do klienta pierwsza klasa, czekałem dosyć długo na wypłatę ale nie sprawiało to @Kede problemu za co jestem bardzo wdzięczny. Szybkości zamówienia ocenić nie mogę, ale to wina z mojej strony gdyż nie miałem kapitału żeby zapłacić ale myślę że prędkość wykonania jest taka jak powinna być. No i oceńmy wreszcie jakość, co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń i z całego serca mogę polecić bo LandingPage jak i pomoc w dalszej konfiguracji tego ustrojstwa przebiegła wyśmienicie. Podsumowując, polecam gościa jak nikogo innego, zna się na tym co robi i jest w tym bardzo dobry RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - szpilmen - 17-02-2015 23:15 Też chciałbym ocenić Kede'go, więc do rzeczy: zamawiałem już parę grafik, cena nie wygórowana, czas realizacji raczej szybki, co do jakości grafiki pierwsza klasa, jeden z lepszych grafików na tym forum, zawsze trafia w moje gusta. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - majinpov - 25-02-2015 18:10 Napisałem na gg RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 25-02-2015 19:09 Odpisałem RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 17-05-2015 17:01 Jeżeli jest ktoś zainteresowany: - landing page na KSW - viral wiadomości+video - kopia facebooka - i inne To zapraszam na GG: 3643569 RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kapka - 17-05-2015 17:22 Mógłbym prosić o próbkę Twoich chodzi tu szczególnie o logotyp. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 17-05-2015 18:40 @[Kapka] Przykładowe realizacje logo http://imgur.com/a/JjQpK#9 |