Poradnik Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage (/Temat-Masowe-zapraszanie-znajomych-do-polubienia-fanpage-82537) |
RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - xjointmanx - 09-06-2014 20:13 kurde działa wam to na nowym fb ?? RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - BabyBuns - 10-06-2014 01:54 Jak już wcześniej pisałem, mi nie działa na nowym wyglądzie fb RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Por2010 - 05-07-2014 12:34 nie działa na nowym wyglądzie, szkoda RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - piotrekprorok - 05-07-2014 13:06 Działa, działa Klikamy tu: Po tym wyskakuje nam takie samo okienko jak kiedyś i działa normalnie RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Montresor - 06-07-2014 19:56 Ale chodzi raczej o to zeby zapraszac znajomych z fake kont a nie z tych na ktorych mamy FP... RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - piotrekprorok - 06-07-2014 20:17 Wiem, ale wtedy dajesz na to fake konto rolę redaktora i masz po problemie. RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Eldarix - 07-07-2014 18:41 (06-07-2014 20:17)piotrekprorok napisał(a): Wiem, ale wtedy dajesz na to fake konto rolę redaktora i masz po problemie. A nie wiesz może czy jest jakiś sposób aby zapraszać swoich znajomych do polubienia fanpage na którym nie ma się żadnych praw? Z tego co widzę obecnie nie da rady używać sposobu przedstawionego w tym temacie. RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - dj4write - 09-07-2014 11:42 Da radę. 1. Zaproponuj znajomym polubienie tej strony 2. Pokaż wszystkich znajomych, schodzimy do końca listy. 3.Zbadaj element na przycisk "Zaproś". 4. Kopiujemy tekst, który jest pomiędzy tymi nawiasami. 5. Wklejamy go w stary kod aby wyglądał tak: var inputs = document.getElementsByClassName('_42ft _4jy0 _4jy3 _517h'); for(var i=0; i<inputs.length;i++) { inputs[i].click(); } Może czasami nie kliknąć wszystkich buttonów więc można czynność powtórzyć. RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Spedorian - 15-07-2014 10:24 Zaprasza tylko swoich znajomych. Jak by bylo wszystkich ktorzy lubia np eminem to by dochodzilo batdzo duzo ludzi i fp by nie mialy sensu bo kazdy by tak robil. A fb nie dopuscil by do takiego bledu na swojej stronie RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Lexarr - 18-07-2014 15:02 Jest jakiś sposób żeby masowo dodawać ludzi do grupy? |