ELdollaro - dziennik pracy ppa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ELdollaro - dziennik pracy ppa (/Temat-ELdollaro-dziennik-pracy-ppa-80876) |
Odp: ELdollaro - dziennik pracy ppa - asiorek - 20-01-2014 14:32 Tez. Napisz mi na pw twoje gg, jak wroce odezwe sie ^^ Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - Ofkors - 21-01-2014 13:53 Ładnie Ci idzie, przeglądam codziennie. RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 21-01-2014 23:55 Co zrobiłem wczoraj:
- nagrałem od nowa 6 filmów na yt które zostały usunięte - promowanie filmów na youtube - szukanie nowych nisz Zarobek:1.09$
Co zrobiłem dzisiajj:
- dodałem 1 nisze na bloga - zrobiłem filmiki na yt i dm - dodałem stronę do 10 katalogów - 20 backlinków przez GSA - promowanie filmów na youtube - szukanie nowych nisz Zarobek:18.46$(rekord)
Liczba klików w linki pobrania - 250 Dzisiaj ogólnie 17 pobrań w tym jedno z hiszpani za 4.55& Utworzyłem wczoraj nowe konta na yt ale tym razem z pomocą cyberghosta(chyba kupię wersje pro) żeby znowu nie poszło naraz 6 filmów. Dzisiaj przyszły startery z plusa RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - alizen - 22-01-2014 00:01 Gratulacje :] Jako początkujący w PPA mam pare pytan:] GSA jest płatne? Jak tak to ile za niego płaciłeś? pobrania wszystkie z yt? czym nabijasz wysw? RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 22-01-2014 00:11 Dzięki Gsa jest płatne ale można używać wersji darmowej na 5 dni na wirtualnej maszynie tutaj masz wszystko opisane: http://zarabiam.com/Temat-GSA-Search-Engine-Ranker-Poradnik-Podstawy-78200. Sam korzystam z tej wersji ale zamierzam kupić pełną ja zarobię Ogólnie większość pobrań z youtube, z google miałem 33 wejścia dzisiaj ale codziennie jest więcej, na początku miałem 4 wejścia dziennie. Mam nadzieję że to zasługa GSA Punkty Nabijam EhnanceViews, u2bviews, hitleap, view2be, share youtube video i botem do addmefast(like). Właśnie jeżeli ktoś wie jak korzystać z piaskownicy do ehnanceviews to niech się podzieli bo mi ciągle wyskakuje że bym zwolnij nabijanie bo mi zbanują konto albo że mam za dużo kopi programów uruchomionych. RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - alizen - 22-01-2014 00:25 mógłbyś mi wysłac bota do addmefast na pw? RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - toonwie - 22-01-2014 01:24 jak się fajnie patrzy na dziennik wktórym na początku ktoś się cieszy z pierwszego pobrania i z pierwszej wypłaty a zarobki pną się w górę RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 22-01-2014 23:46 Co zrobiłem dzisiajj:
- dodałem 1 nisze na bloga - zrobiłem filmiki na yt - 20 backlinków przez GSA - promowanie filmów na youtube - szukanie nowych nisz Zarobek dzisiaj:3.80$
Zarobek miesięczny: 54.45$ Liczba klików w linki pobrania - 284 Klików więcej niż wczoraj a zarobki dużo mniejsze. PPA to loteria RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 24-01-2014 23:50 Co zrobiłem wczoraj:
- dodałem 1 nisze na bloga - zrobiłem filmiki na yt - 20 backlinków przez GSA -dodałem stronę do katalogów - promowanie filmów na youtube - szukanie nowych nisz Zarobek wczoraj:12.00$
Co zrobiłem dzisiaj: - dodałem 2 nisze na bloga - zrobiłem 2 filmiki na yt - 20 backlinków przez GSA -dodałem stronę do katalogów - promowanie filmów na youtube - szukanie nowych nisz Zarobek dzisiaj:9.02$
Zarobek miesięczny:75.44$ Liczba klików w linki pobrania: 286 RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - patryk0407 - 25-01-2014 11:34 i ładnie już kasa wpada |