Powrót do pracy - Sh4ker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Powrót do pracy - Sh4ker (/Temat-Powrot-do-pracy-Sh4ker-80490) |
RE: Powrót do pracy - Sh4ker - KamilM - 06-12-2013 10:10 Ja korzystam z blogspota osobiście. Może to błąd Jednak nadmienię że nie działam w PPA chociaż szukam dobrego mentora który wprowadzi mnie w tajniki tego systemu RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 06-12-2013 20:23 Dzień 13
Co zrobiłem : - Dodawałem do starych postów filmiki na Dailymotion i MetaCafe Dzisiaj może wydaję się że nie zrobiłem prawie nic, ale trochę roboty było. Ale za to mogę rozpocząć nowy rozdział z dodawaniem filmików na wiele serwisów videło, oraz wiem że stare posty nie będą w tyle za nowymi. Więc od jutra post i wiele filmików, mam nadzieję że przyniesie jakieś efekty. Dzisiaj zarobki są straszne , jak tak dalej pójdzie chyba niestety nie osiągnę celu na ten msc. Ale muszę się starać nie chce pokazać kilku osobą co tutaj zaglądają że jestem noobem, a co najważniejsze nie chce zniechęcić siebie. Dzisiaj zarobione : 0$ W sumie : 28.38$ Cel na ten miesiąc : 28.38$/100$ RE: Powrót do pracy - Sh4ker - vankosiara - 06-12-2013 20:25 (06-12-2013 20:23)Sh4ker napisał(a): nie chce pokazać kilku osobą co tutaj zaglądają że jestem noobem I tak jesteś Do muzyki w poście mogłeś dać ending Clannad'u :_: RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 06-12-2013 20:27 (06-12-2013 20:25)vankosiara napisał(a):(06-12-2013 20:23)Sh4ker napisał(a): nie chce pokazać kilku osobą co tutaj zaglądają że jestem noobem Wiem ale ciii, chyba jeszcze nikt się nie domyślił . A co muzyczkę mogę ci zaśpiewać, Dango, Dango, Dango, Dango... RE: Powrót do pracy - Sh4ker - callbux - 07-12-2013 14:50 powodzenia RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 07-12-2013 20:49 Dzień 13
Co zrobiłem : - Znalazłem niszę - Zrobiłem do niej hacka w VB oraz dodałem posta - Dodałem filmik na yt, dailymotion, metacafe - Wypromowałem filmik na yt Jestem trochę załamany nie wiem co się stało ale Uu zaczęły spadać, a co za tym idzie zarobki również . Ogólnie teraz trochę w siebie wątpie, a najbardziej w to czy osiągnę cel na ten miesiąc. Ale co mówi się trudno nadal będę się starał, więc może moja praca w końcu zaowocuje adekwatnymi do niej zarobkami. Jak nie w ten to w następny miesiąc, pozdrawiam wszystkich czytających to jak opisuje życie noob earnera . Dzisiaj zarobione : 0.11$ W sumie : 28.49$ Cel na ten miesiąc : 28.49$/100$ RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 08-12-2013 20:03 Dzień 14
Co zrobiłem : - Znalazłem niszę - Zrobiłem do niej hacka w VB oraz dodałem posta - Dodałem filmik na yt i dailymotion - Wypromowałem filmik na yt Dzisiaj zarobki lepiej, ale też szału znowu nie ma. Ja tylko chcę aby nie spadać poniżej 1$ czy to tak wiele, może za wiele jak dla mnie. Niedługo chyba kupuję jakąś usługę na fivver, ponieważ Uu spadają może skończył się fresh site bonus czy coś . Ale cóż nie poddaj się do końca msc wystarczy mi kilka porządnych dniówek i mój cel się ziści, zrezygnowałem również z matacafe tylko YouTube oraz DailyMotion od teraz. Dzisiaj zarobione : 0.67$ W sumie : 29.16$ Cel na ten miesiąc : 29.16$/100$ RE: Powrót do pracy - Sh4ker - alienkuba - 09-12-2013 18:43 Jestem pewny, ze osiagniesz cel na ten miesiac ! Powodzenia!!! Powrót do pracy - Sh4ker - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |