Del - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Del (/Temat-Del-79445) |
RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - WojnaR - 12-11-2013 01:11 ooo, dobrze ze chociaz jeden lead wpadl RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 12-11-2013 01:11 Dzień: 7 Pozostało do realizacji celu: 114 dni Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Dodanie jednego wpisu na bloga
• Spingowanie tego posta • Lekka zabawa z wyglądem wpisów Myślałem że skoro święto 11 listopada to na moim koncie pojawi się święto i będzie 11 leadów ale niestety nic z tego ... tylko 3 leady na sporą ilość wejść Myślę nad zmianą szablonu całego, ale czy to coś da ? Czy rzeczywiście ważny jest tak wygląd ? Co powiecie na ten temat ? Kod: Wejść na bloga: 626 Kod: Dzisiejszy zarobek: 2.48 $ Kod: Ogólny zarobek: 10.04 $ Kod: Do celu brakuje: 4837.89 $ Cel - WYGLĄD
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 9.30 - płatki z mlekiem
• Godzina 12.00 - makaron z cukrem • Godzina 16.00 - zupa ogórkowa + 5 kanapek z filetem z kurczaka • Godzina 18.00 - serek wiejski + bułka ze słonecznikiem • Godzina 21.00 - kebab w bułce • Godzina 3.00 - cheesburger + frytki Dużo posiłków, tylko nie jestem zadowolony z tego ostatniego, ale byłem mega głodny, a że nie było
mnie w domu to zjadłem w Mac Drive Waga trochę poszybowała do góry, jest już 75 kg Dzisiaj zrobione tylko brzuszki, ponieważ co 3 dni każde ćwiczenie które wykonuje ma mieć 2 dni przerwy za wyjątkiem tych brzuszków. Kod: Waga poranna: 73.7 kg Kod: Waga wieczorna: 75.1 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem:
Brzuszki:
Dzisiejszy wygląd sylwetki: Dobra, koniec tego męczącego tygodnia, nareszcie się wyśpię, chociaż jutro na 8 do szkoły Posty będą pojawiały się już normalnie zaraz po północy, bo narazie nigdzie poza dom się nie ruszam. Zapraszam do udzielania się ! Do jutra RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 12-11-2013 17:50 Kurde może faktycznie zmień theme, liczę że uda ci się podnieść konwersję do 100%. RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 13-11-2013 04:32 Dzień: 8 Pozostało do realizacji celu: 113 dni Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Dodanie jednego wpisu na bloga
• Spingowanie tego posta • Szukanie nowego theme dla bloga Dzisiaj długi czas spędziłem na poszukiwaniu innego theme dla mojego bloga. Owszem, udało mi się znaleźć 3 fajne motywy, ale gdy je aktywuje nie wyglądają tak jak na prezentacji, zatem dzisiaj spędze kolejny dzień na modyfikacjach w theme ... Jutro ostatni dzień męczarni z wyglądem bloga i mam nadzieję że zacznie wpadać więcej pobrań. Gdy osiągnę na tym blogu dniówkę ~10 $ dziennie, zabieram się za tworzenie bloga z hackami. Dzisiaj rekord wejść na bloga, hura Kod: Wejść na bloga: 659 Kod: Dzisiejszy zarobek: 1.41 $ Kod: Ogólny zarobek: 11.45 $ Kod: Do celu brakuje: 4836.48 $ Cel - WYGLĄD
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 9.10 - cztery kanapki z szynką indyczą
• Godzina 11.00 - hot dog na mieście • Godzina 14.00 - frytki z dwoma jajkami sadzonymi • Godzina 18.00 - frytki z kotletem devolaj, ziemniaki opiekane z filetem z kurczaka, frytki z żeberkami + naleśnik z dżemem • Godzina 22.00 - trzy kanapki z szynką indyczą Chyba najlepszy dzień konsupcyjny jaki miałem. Takich smakołyków już dawno nie jadłem. O 18 zabrałem kolegę do Piotra i Pawła i tam się płaci 15 zł i jesz ile chcesz, a jedzenia do wyboru naprawdę dużo. Polecam
Kod: Waga poranna: 73.5 kg Kod: Waga wieczorna: 75.2 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem:
Podciąganie:
Brzuszki: Przysiady: Basen: 6 krauli & 6 żabek Dzisiejszy wygląd sylwetki: Eh, a już myślałem że się normalnie wyśpię ... godzina 4;30 nad ranem a ja dopiero się kładę spać. A teraz, pora na mnie ... Dobranoc RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 14-11-2013 00:15 Dzień: 9 Pozostało do realizacji celu: 112 dni Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Dodanie 10 wpisów na bloga
• Spingowanie tych postów • Zmagania, ustawienia z motywem - ciąg dalszy Dodałem dzisiaj sporo postów na bloga, bo nie oszukujmy się, ale chciałbym by te zarobki jednak rosły w górę a nie ciągle tak od kilku centów do 2 $, a że z motywem sobie nie mogę poradzić, to może nowe posty pomogą. Myślę że już jutro będzie w 100 % motyw skończony. Dzisiaj bardzo fajna liczba wejść na bloga, oby tak dalej Kod: Wejść na bloga: 657 Kod: Dzisiejszy zarobek: 1.76 $ Kod: Ogólny zarobek: 13.21 $ Kod: Do celu brakuje: 4834.72 $ Cel - WYGLĄD
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 9.10 - cztery kanapki z szynką indyczą
• Godzina 11.50 - gulasz z mięsem + 3 zwykłe bułki • Godzina 15.00 - serek wiejski + 2 bułki zbożowe + banan • Godzina 18.30 - zupa pomidorowa + 2 nóżki kurczaka • Godzina 21.00 - osiem kanapek z jajkiem na twardo i szczypiorkiem + jabłko • Godzina 22.30 - frytki Pierwszy posiłek trochę późno zjadłem, ale musiałem sobie pospać bo wczoraj poszedłem spać jak czytaliście przed 5 nad ranem. Pojadłem dzisiaj dobrze, do tej pory czuje że żołądek jeszcze trawi. Waga poszła w górę, co mnie cieszy
Kod: Waga poranna: 73.6 kg Kod: Waga wieczorna: 75.3 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem:
Pompki:
Brzuszki: Bieganie: Dzisiejszy wygląd sylwetki: Dzień udany, jestem z siebie zadowolony. Jutro do szkoły, wracam i siadam do motywu oraz skrobnę z 5 postów. Dobrej nocy ... i jeszcze dobry kawałeczek dla wszystkich ; ) . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=VmeIVJVjHuk&feature=c4-overview-vl&list=PL4BBA2A569CC5C535[/my-youtube] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 14-11-2013 15:01 O widzę na stronce dzisiaj dużo postów dodałeś, obyś ogarnął motyw. I ci w końcu konwersja może skoczy, i będzie twoje upragnione ~10$ dziennie. A jeszcze jak mogę zapytać, czy ta nisza jest bezkonkurencyjna ? RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - bolo9797 - 14-11-2013 15:34 Co sie tak spinasz ...!!?? A tak na serio to duzych zarobkow RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 14-11-2013 15:34 Nom, dodane dodane, z motywem się bawię Jasne że możesz zapytać RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 14-11-2013 20:23 To mi odpowiedz jeśli mogę, jest bezkonkurencyjna czy nie ? RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - bolo9797 - 14-11-2013 20:32 Oooo widze ze majtki zmieniasz ^^ |