Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiara.pl Ciekawy surf - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Zarabiara.pl Ciekawy surf (/Temat-Zarabiara-pl-Ciekawy-surf-79247)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Stworkowaty - 19-12-2013 13:42

Używam Chrome, no ale cóż.

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Nupek369 - 19-12-2013 15:42

U mnie dzisiaj na Mozilii nie działa, dlatego nie mam zamiaru tutaj wykupywać vipa, straaaasznie niedopracowana strona.

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - sneer - 19-12-2013 17:57

Nie działa na: Opera, FF i Chrome.
Surfowisko.pl coś tam nabija.. Myśle, że to koniec tego serwisu a motyw z przesłaniem dowodu podchodzi pod SCAM. Myśle, że zawsze znajdzie się ktoś kto podeśle zdjecie/scan dowodu bez zamazanych danych osobowych.

EDIT:

Nie działa automatyczne odświeżanie, w Operze jest opcja automatycznego przeładowania strony, ale pkt będą naliczane za własne odświeżanie a nie czas spędzony na stronie.

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Czaplinek - 20-12-2013 13:50

→Twoje Punkty: 28630,00 pkt
→Obecnie masz: 0,57 zł <---- Rolleyes

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - w5group - 21-12-2013 13:29

Na chwile obecna wszystko działa poprawnie nalicza i dodaje PKT.
Jesli chodzi i przesylanie dowodu to chodzilo o to ze ludzie zakładali kilka kont i wyplacali kase. Obecnie dowód ( zasłonięte dane Smile) i wyplata na chwile obecna gwarantowana.

Sam już kilka wypłat zrobiłem i po max 1h na PP nawet w niedziele.
Na chwile obecna POLECAM !!!

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Eminey - 21-12-2013 14:14

Jak kwestia wyplat?

Odp: Zarabiara.pl Ciekawy surf - asiorek - 21-12-2013 19:04

No ja wbilem w platne zadania dalem zdjecie dowodu klikam przeslij i wywala ze strona nie istnieje. Pozyskalem email z zakladki kontakt napisalem wyslalem, a wyplata dalej oczekuje :c

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Iquito - 23-12-2013 12:15

Polecam stronę czasami ma problemy ale na następny dzień już jest naprawione. Sam już odebrałem jak narazie jedną wypłatę.

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Kaspirek - 23-12-2013 12:57

[Obrazek: zarabiara.jpg]
Big Grin jak kogos nie ma tam jeszcze to zapraszam Smile mój avatar = reflink Big Grin

RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - asiorek - 23-12-2013 17:31

tak, a admin ma chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem - http://www.zarabiara.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=337