Złoty Biznes - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Złoty Biznes (/Temat-Zloty-Biznes-77242) |
RE: Złoty Biznes - Szaman1644 - 03-11-2013 10:16 Buggy tir ze złotem juz pod domem? RE: Złoty Biznes - Luksib - 03-11-2013 10:22 Buggy, racja. Szaman1644, tiru ze złotem raczej nikt nigdy nie otrzyma. Ale parę sztabek - owszem. RE: Złoty Biznes - Kiljan - 03-11-2013 13:29 No to sprzedajcie te wasze tony złota jak najszybciej bo będzie teraz ciągle spadać RE: Złoty Biznes - rasta - 03-11-2013 13:43 Jak już ktoś z członków zarobi 3500 euro czy te sztabki złota, niech się podzieli screenami RE: Złoty Biznes - buggy - 03-11-2013 16:07 Jak będzie złoto spadać to jeszcze dokupię Szaman1644: Tak przyjechał konwój - Złoty tir plus paru goryli z bronią...dodam ,że też złotą RE: Złoty Biznes - Kiljan - 03-11-2013 17:11 (03-11-2013 16:07)buggy napisał(a): Jak będzie złoto spadać to jeszcze dokupięNie wiem czy zakup złota kiedy spada z górki jest mądrym pomysłem no ale cóż, ktoś musi stracić, żeby inny mógł zyskać. RE: Złoty Biznes - buggy - 04-11-2013 08:28 Tak czynią inwestorzy długoterminowi. Kupowanie na górce jest niemądre. Oczywiście zależy co. Akurat złoto uważam to wartościowe aktywo na te czasy. To jest forum niby o zarabianiu a tu widzę same opinie ,że piramida. Zastanawiam się więc na czym wy zarabiacie? Tylko nie mówcie mi ,że surfbary. Prezentuje wam poważny biznes w legalnej firmie, gdzie w razie niepowodzenia jest zwrot kapitału. W ciągu 14 dni zwracają wszystko na Twoją prośbę. Ryzyko to strata 40 euro w najgorszym razie. Wystarczy znaleźć 2 osoby. Ponadto dostaje opinię ,że się nie kupuje wartościowego kruszcu kiedy spada a który długoterminowo rośnie od 20 lat. Mądrości niesamowite Pozdrawiam RE: Złoty Biznes - marcel_kk - 04-11-2013 09:22 Jak mocno trzeba być zaślepiony pazernością, aby nie dostrzec tego mechanizmu piramidy ? RE: Złoty Biznes - B_Y_K_U - 04-11-2013 12:15 (04-11-2013 08:28)buggy napisał(a): Tak czynią inwestorzy długoterminowi. Kupowanie na górce jest niemądre. Oczywiście zależy co. Akurat złoto uważam to wartościowe aktywo na te czasy. Mówisz, że masz 100% zwrotu pieniędzy w razie niepowodzenia... Masz to na piśmie? Łączy Ciebie z firmą jakaś umowa? Jeśli nie masz to nie ma żadnej gwarancji Nie mówię, że nie da się zarobić na tym, ale jak to już powiedział kolega wyżej jest to piramida i nigdy nie wiesz kiedy ludzie przestaną na to wpłacać. Stół się nie zamknie i jest lipa. Na pewno prędzej czy pózniej to nastąpi Pytasz na czym ludzie zarabiają? Popatrz na forum kolego. W dużej większości nie na takich szemranych interesach jak ten Poczytaj trochę forum, a zrozumiesz że nie żyjesz w Disneylandzie RE: Złoty Biznes - buggy - 04-11-2013 23:11 No cóż argumenty za tym, że to nie jest piramida a MLM (no chyba dla co niektórych MLM to piramida ) podałem w tym głównym linku. Jak będzie wszystko ok to wrzucę filmik. Kłócić się nie chcę. Nie ma sensu link do funpage: https://www.facebook.com/emgoldex.polska pozdr |