Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! (/Temat-Poszukiwanie-inwestora-pewny-zarobek-w-milionach-75753) |
RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:37 Cytat:Jak to nie drożeją? Chyba tylko na TVN, Polsacie TVP1/2..wnioskując - nie drożeją na tych programach. Na jakie znowu pytania? Ty mnie tylko pytasz o to jak działa ten system kupowania 50% taniej. Mam tu wszystko publicznie napisać? Pierw chcę wiedzieć jaką kwotą dysponujesz na reklamy, a co do portalu etc to podam ci kwoty gdy będę pisać biznes plan. RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:39 czyli chcesz kupowac reklame na tv silesia... CPP 30" PRESALES PRIME TIME (18:00-22:59)= 3 590 zł. grosze RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:42 Wszędzie gdzie się da. Polsat, Tvn, Tvp 1, TVN Turbo, Tele 5, Fox Kids czy jak to tam i wiele więcej. Dlatego chce znać twój kapitał na reklamy, by móc wiedzieć ile i gdzie mogę umieścić reklam. RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:43 czyli jaki target cie interesuje przepraszam bardzo? RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:45 Target to raczej wszyscy, bo każdy człowiek chciałby kupować 50% taniej. Nie ważne czy ma 10 czy 100 lat, baba czy chłop. Poza tym matki często z dziećmi oglądają bajki, więc kilka osób mogłoby zobaczyć na takich programach. RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:46 ktos kto ma 10 i 100 lat nie kupuje nic w internecie, wiec twoje rozumowanie jest calkowicie nieekonomiczne RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:48 A, ale takie osoby często wysyłają na zakupy tych starszych lub młodszych / prezenty dla nich. Więc musi to dotrzeć do wszystkich. Po zapoznaniu się kilku krotnie z reklamą, poinformuje pewnie znajomego o tym portalu i tak się rozniesiemy. RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:50 czyli wystarczy puscic jedna reklame na jednej stacji caly czas bo i tak sie rozniesie... RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:53 No ta, ale szybciej by było promując na kilku na stacjach. No więc ile mógłbyś przeanaczyć na reklamy? Możesz napisać na Pw, a ja od razu przedstawie ci ten pomysł. RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - yazir - 03-09-2013 00:53 (03-09-2013 00:48)Krytyk napisał(a): A, ale takie osoby często wysyłają na zakupy tych starszych lub młodszych / prezenty dla nich. Więc musi to dotrzeć do wszystkich. Po zapoznaniu się kilku krotnie z reklamą, poinformuje pewnie znajomego o tym portalu i tak się rozniesiemy. Polecam TV Trwam :> A wszyscy będą o tym mówili, wszystko rozpocznie się od ploteczek po mszy, później pod blokiem na ławeczce, sąsiadka powie sąsiadce, one powiedzą dalej swoim rodzinom, młodzi młodym. Genialny pomysł, czekam na moje honorarium za pomoc w rozdysponowaniu środków w najlepszy sposób. Powiedz ile oferujesz to powiem o ile za mało chcesz mi dać. |