Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328)
+---- Wątek: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych (/Temat-Sokolow-pozywa-vlogera-czyli-test-warty-150-tys-zlotych-75136)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - Boguśś - 03-10-2013 19:53

Ale jak widac skoro go pozwali, to musza cos miec na sumieniu xd

RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - szalonymad - 03-10-2013 20:20

(24-09-2013 22:57)Nortix napisał(a):  co to tego że wziął w łapę nie uwierzę w to. Wątpię żeby jakaś wielka firma dawała w łapę jakiemuś nędznemu blogerowi za to żeby usuną film z internetu ( w żadnym wypadku nie bronie mu dupska) zapewne plotka a jak nie daj na to dowody Smile
A co do sprawy z tym całym "sondołowałem" czy jak ich tam ludzie nazywali mieli prawo żeby wystąpić z pozwem do sądu ale co ja się na ten temat będę wypowiadał jak mało wiem. Najlepiej na ten temat wypowiedział się nie jaki "burak z internetu" macie tu jego film lecz zadaje mi się że na pewno widział go każdy kto korzysta z serwisu YouTube.
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=U3EuOa1XnSU[/my-youtube]
A co do tego nakręcanie się ludzi to było śmieszne i żenujące.. wiele osób w serwisie YT chciało się wypromować i przyswoić do siebie widzów który nić na temat tej sprawy z Sokołowem nie wiedzieli ale twardo się wypowiadali -.-. A z resztą nie dawno usłyszałem że firma Sokołów S.A wycofała oskarżenie ale czy to jest prawa czy plotka sam nie wiem bo mam na tą sprawę brzydko mówiąc mam wyjeba**e i wbijam w nią ch**a...

Całe szczęście nikt ci nie każe wierzyć, nie mam jak ci przedstawić dowodów gdyż ja tylko przestawiłem moimi słowami komentarz spod jakieś filmiku a osobiście prędzej uwierzę że dostał w łapę niż sokołów robi *ujowe produkty, nie jadam ich produktów (wędlin) nacodzień ale zawsze mi smakowały

RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - damianus627 - 07-10-2013 19:21

Ja wam powiem coś po tej sprawie. Jak w sklepach na ogół rzadko widziałem tatar sokołowa, tak teraz jest go pełno na półkach i nie widzę żeby ktoś go kupował. Czy ma to związek z tą sprawą? Nie mi to osądzać.

RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - PłaceZa - 10-10-2013 02:56

Ha, na szczescie tego gowna nie jadlem