![]() |
Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych (/Temat-Sokolow-pozywa-vlogera-czyli-test-warty-150-tys-zlotych-75136) |
RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - Boguśś - 03-10-2013 19:53 Ale jak widac skoro go pozwali, to musza cos miec na sumieniu xd RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - szalonymad - 03-10-2013 20:20 (24-09-2013 22:57)Nortix napisał(a): co to tego że wziął w łapę nie uwierzę w to. Wątpię żeby jakaś wielka firma dawała w łapę jakiemuś nędznemu blogerowi za to żeby usuną film z internetu ( w żadnym wypadku nie bronie mu dupska) zapewne plotka a jak nie daj na to dowody Całe szczęście nikt ci nie każe wierzyć, nie mam jak ci przedstawić dowodów gdyż ja tylko przestawiłem moimi słowami komentarz spod jakieś filmiku a osobiście prędzej uwierzę że dostał w łapę niż sokołów robi *ujowe produkty, nie jadam ich produktów (wędlin) nacodzień ale zawsze mi smakowały RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - damianus627 - 07-10-2013 19:21 Ja wam powiem coś po tej sprawie. Jak w sklepach na ogół rzadko widziałem tatar sokołowa, tak teraz jest go pełno na półkach i nie widzę żeby ktoś go kupował. Czy ma to związek z tą sprawą? Nie mi to osądzać. RE: Sokołów pozywa vlogera czyli test warty 150 tyś złotych - PłaceZa - 10-10-2013 02:56 Ha, na szczescie tego gowna nie jadlem |