Boks od Złego_Szeląga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Boks od Złego_Szeląga (/Temat-Boks-od-Zlego-Szelaga-74325) |
RE: Boks od Złego_Szeląga - Slight - 15-03-2014 23:42 Ja tam obstawiłem na Adamka. ;] RE: Boks od Złego_Szeląga - lukax6 - 19-03-2014 01:30 I każdy kto obstawił Adamka niestety się przejechał... RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 07-06-2014 19:17 Oj dawno tutaj nie zaglądałem, ale mam dla Was fajny typ na dzisiejszą galę Miguel Cotto - Sergio Martinez. Martinez @1.40 Unibet Warto nawet zaryzykować Martinez przed czasem @3.75 Unibet. Osobiście postawiłem tutaj 50 zł aby oglądać walkę z dodatkowymi emocjami (no i liczę na wygraną) Dlaczego? Sprawa nie jest prosta. Uważam, że Cotto jest lepszym bokserem niż Martinez. Przegrał tylko z Floydem i Pacmanem (dwóch najlepszych bokserów naszych czasów). Wcześniej przegrał z Margarito (afera bandażowa) i ostatnio z Troutem (niedoceniany, świetny bokser z dużą przewagą warunków fizycznych). Martinez całą karierę obijał kelnerów i dopiero ostatnie 8 walk to naprawdę solidni zawodnicy, ale nie z najwyższej półki. Jednak Miguel wywodzi się z niższych wag i jest po prostu za mały na Sergio. Podczas ważenia miał jeszcze kilka funtów zapasu do limitu, do którego Martinez musi się odwadniać. Zdjęcie dobrze pokazujące różnicę gabarytów: Podsumowując Martinez zajedzie Cotto przewagą siły, wzrostu, wagi i zasięgu ramion RE: Boks od Złego_Szeląga - K.O.M.B.E.K - 07-06-2014 20:56 tak samo obstawiam tą walke Kelnerów? a Julio Cesar Chavez Junior RE: Boks od Złego_Szeląga - GrzesiX - 08-06-2014 21:15 Wielki koniec Martineza, nie ma wątpliwości, że GGG jest teraz najlepszym średnim RE: Boks od Złego_Szeląga - K.O.M.B.E.K - 08-06-2014 23:09 Gdy usłyszałem o tych jego kontuzjach(np.blaszki(chyba dwie) w głowie z powodu pękniecia) i walce w argentynie(kraj ojczysty gdzie walczył popimo kontuzji i złamania i wygrał ) to nie dziwie się że przegrał ale i tak pozostanie mistrzem RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 27-02-2016 00:16 Ciekawe kursy na weekend 1. Walka w UK dwóch mistrzów świata Carl Frampton vs Scott Quigg Obaj niepokonani, stosunkowo młodzi, może być naprawdę fajne widowisko. Już na ważeniu były emocje. Kurs (bet at home) 1.60 - 2.32 Moja analiza: Warunki fizyczne: Wzrost. Według boxrec aż 8 cm na korzyść Scotta. W praktyce nie ma aż tak dużej różnicy, co widać na ważeniu, jednak zauważalnie wyższy Scott. Zasięg. Niestety brak danych o zasięgu Scotta, jednak "na oko" ma dłuższe ręce. Dotychczasowe walki: Bardzo podobny poziom przeciwników. Moim zdaniem najlepszym "skalpem" obydwóch jest Kiko Martinez Psychika: Na ważeniu Scott wydawał mi się spokojniejszy, Carl bardzo gwiazdorzył, żuł gumę itd. Hala: Walka na hali w Manchesterze, gdzie Scott walczył już kilkukrotnie. Jednak żaden z nich nie jest z miasta, więc trudno powiedzieć komu będą kibicować miejscowi. Na ważeniu lepszy doping miał Carl. Promotorzy: Tutaj wygrywa Scott - Promuje go Eddie Hearn, najpotężniejszy brytyjski promotor, który organizuje walkę. Dodatkowo Carl odszedł kilka lat temu od Hearna, więc jeśli miałby być jakiś przekręt punktowy to na korzyść Scotta. Podsumowując - walka bliska 50/50 z lekką przewagą Scotta. Kurs bardzo dobry. 2. Huck vs Afolabi Kurs: 1.45 - 2.70 To już 4 ich walka, dwie poprzednie wygrał Huck, 1 remis. Werdykty były kontrowersyjne. Huck wraca po porażce z naszym Krzyśkiem Głowackim, gdzie stracił pas. Ola wraca po wygranej nad mocnym Rakhimem Czakajewem. Huck stracił: - pas - trenera (kilka razy zmieniał w ostatnim czasie) - promotora (nie współpracuje już z Sauerlandem, słynącym z fałszowania wyników) - dostał ciężki nokaut, co może odbić się na psychice i wytrzymałości Ola: - raczej bez zmian (od ostatniej ich walki 3 wygrane i jedna przegrana - z Ramirezem mistrzem IBF), ostatnia wygrana mogła dodać mu pewności siebie Podsumowując kurs dobry, poprzednie walki wyrównane, a raczej więcej stracił Marco niż Ola Ja gram Ako kurs 6.26 Warto przemyśleć. Również warto sprawdzić kursy na Oscary - jeśli Zjawa zawiedzie to można dobrze zarobić na najlepszym filmie, reżyserze, bo za aktora raczej Leo w końcu dostanie RE: Boks od Złego_Szeląga - Pasza dla konia - 27-02-2016 00:41 Wielki powrot ? RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 27-02-2016 12:12 Zajrzałem z sentymentu Chociaż postaram się czasem wrzucić jakieś typy RE: Boks od Złego_Szeląga - war43 - 26-09-2016 09:17 @[Zły_Szeląg] A co sądzisz w walce Polaków na tegorocznych igrzyskach? (oczywiście nie chodzi mi tu o same typy, raczej o prywatną ocenę walk) No, bo jeśli chodzi o typy, to wszystkie ważniejsze walki obecnie odpadły. -GGG przed czasem, co było oczywiste. -Głowacki niemiło mnie zaskoczył - zero pracy nóg, nie potrafił nawet dojść do przeciwnika... O przytrzymaniu go w linach nawet nie wspominam, bo gość wychodzić z lin wciągu 1-2 sekund. -A Tyson Fury znowu sobie poleciał w kulki. A szkoda. Chyba, że zapowiadają się jakieś ciekawe walki, o których nie miałem okazji usłyszeć? |