![]() |
[sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie (/Temat-sprzedam-PORADNIK-SPRAWDZONY-zarabianie-71884) |
RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - WazzaP - 28-06-2013 21:43 Jest możliwość kupna przez bank? @edit Jak pisałem posta, to nie było tej wiadomości, szkoda..:/ RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - xAzulante - 28-06-2013 21:44 Niestety nie ![]() _________________________________________________________________________________________________ UWAGA !!! WYJEŻDZAM NA 14 DNI, KIEDY WRÓCE (14 LIPCA) WSZYSTKO NADROBIE Dziękuje za pozytywne opinie, kto otrzymał już, wie że nie szkoda inwestycji kilku zł na taki sposób ![]() Pozdrawiam. UWAGA!!!!!!! RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - Driver494 - 28-06-2013 22:06 Będzie jakaś recenzja tego? RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - Traw3k - 28-06-2013 22:09 Zakupiłem i niestety straciłem puszkę Dębowego Mocnego i jedną gumę do żucia. ![]() Nie będzie chyba tajemnicą, jak napiszę że poradnik zawiera dwie metody zarobku. W pierwszym poście czytamy: "metoda NIE OPISANA DOTYCHCZAS TUTAJ" - błąd, ma nawet swój wątek. ![]() Autor jednak oferuje pomoc w obu sposobach, nie tylko merytoryczną, ale bardziej praktyczną. I za tą pomoc praktyczną te 4 złote można wydać. ![]() RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - separacja - 28-06-2013 22:43 http://scr.hu/0r8g/2qb39 Na dowód mogę pokazać wpłatę PayPal do autora tematu. Skoro on wyjechał, mógłby ktoś z osób, które kupiły przekazać mi poradnik? Dowód wpłaty mogę pokazać na PW, a do tego wysłał mi wiadomość, którą wysyłał po przelaniu pieniędzy, scr wyżej. RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - Traw3k - 28-06-2013 23:52 Separacja, daj mi screena z dowodu wpłaty to Ci wyślę to, co sam otrzymałem. Trochę tego nie rozumiem, zgłosiłem się po Tobie, i ja dostałem, a Ty nie? ![]() Chyba, że dostałem coś X, a poradnik dostanę dopiero po powrocie kolegi. Napisał, że mam zapoznać się z tym [tutaj link], a kolega wyjaśni wszystko po powrocie. ? ? ? ? RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - separacja - 29-06-2013 00:16 Hehe, o pierwszym sposobie jest temat, głośno nawet o nim było. Drugi sposób to hmm... Na pewno się przyda, dziś pisałem o tym temat, który od razu został usunięty... Nie wiem dlaczego. Oba sposoby znałem, lecz nie korzystałem z żadnego. RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - matimus - 29-06-2013 09:11 Kur....de też mu kasę wpłaciłem ,a ten sobie pojechał .... kilka wiadomości do niego też nie robią nic .... RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - poczmail - 29-06-2013 09:26 Spokojnie, ode mnie też przelew poleciał, kolega poinformował, że prześle treść poradnika jak wróci, czyli za 14 dni. RE: [sprzedam] PORADNIK SPRAWDZONY zarabianie - Mksuzi - 29-06-2013 09:30 Trochę błąd popełnił, karząc kierować się do niego na PW. Zanim on wróci to skrzyneczka potężnie się przyblokuje... |