Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konkus Majowy! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338)
+---- Wątek: Konkus Majowy! (/Temat-Konkus-Majowy-70453)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Konkus Majowy! - Boonys - 16-06-2013 16:36

Ale biadolicie... Dobrze, że w ogóle takie coś robią, bo jak by nie było to był by płacz, że nic nie robią. Mi też się nie udało, i co? Płaczę? Chcę skakać z mostu? Nie. Żyje się dalej i trzeba się z tym pogodzić, może następnym razem się wam uda.
Gdyby taka atmosfera panowała w czasach lockerz, to to forum w ogóle by nie istniało...

RE: Konkus Majowy! - lord21 - 16-06-2013 18:04

Ku*wa ludzie restock jest po to aby powalczyć o nagrody a nie mieć wszystko na tacy kto był to zyskał kto nie to trudno będzie następny.

RE: Konkus Majowy! - kompik - 16-06-2013 19:04

Oj tam, nie wygrałem - trudno. Zarobię to sobie kupię Tongue

RE: Konkus Majowy! - AstroCash.org - 16-06-2013 23:38

Robimy dodatek do serwisu pod nazwą RESTOCK, a Wy wybrzydzacie?
Ciężko mi się to czyta.... bo nie rozumiem waszego podejścia do sprawy.
Może lepiej nie rozdawać darmowych nagród?

Skąd mam wiedzieć jaka jest u kogo pogoda? Może u mnie padał deszcz, leciał grad i pomyślałem, że u was też tak jest? Mam sprawdzać TVN Meteo i dobierać odpowiedni okres na rozdanie nagród?

Ostatnia nagroda była zaprezentowana w piątek, w dodatku napisałem informacje na FB, że macie spodziewać się nowych informacji na temat RESTOCKu.

Pojawiła się informacja o 17:31 na Facebooku, że rozdanie nagród będzie miedzy godziną taką, a taką. Był czas na to by odpalić komputer, wrócić z dworu i mieć szansę zgarnąć jakąś nagrodę.

Czy wy uważacie, że będziemy robić RESTOCK tak aby spasował on dokładnie 260 osobom? Gdyby tak było nigdy on by się nie odbył...

Pozdrawiam!

PS. Co do IWA, nie ma on ze mną żadnych układów - Dobranoc.

RE: Konkus Majowy! - MrMystery - 17-06-2013 06:55

Jak powiedział kiedyś ktoś bardo znany: "Nie ufacie, wam nie będzie zaufane i z bloga gówno będzie pobrane..." Do roboty spiskowcy, użalacze, miałczki! Ale sie oburzyłem...wybaczcie Wink

RE: Konkus Majowy! - pikusix1 - 18-06-2013 19:28

Ja tam nie płaczę, bo nawet nie miałbym dostępu do restocku, ale... bez sensu jest czekanie na wiadomość o restocku calutki dzień. Mogłeś przecież napisać o godz 11, że odbędzie się restock pomiędzy 17:45 o 18:30. Jaki to byłby problem? ŻADEN, a zadowolonych użytkowników byłoby o wiele więcej. Kończąc już tą sprawę - jest to tylko gdybanie, nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Tongue

RE: Konkus Majowy! - Miu - 19-06-2013 18:59

Inna kwestu\ia jest taka,że jeśli info o restocku pojawiloby się wcześniej to szanse na wygranie i tak bylyby male-ponad 200 osob na 14 nagrod(i biadolenie,że malo nagrod ;D)

RE: Konkus Majowy! - Sertyni - 10-09-2013 20:46

Nokia 3310? Juz widze te tlumy xD