Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! (/Temat-Turbopayplan-com-inwestycja-tylko-10-wyplaty-tylko-pomiedzy-uzytkownikami-69176) |
RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - TwojPsycholog - 13-05-2013 13:54 pandorinium kiedy do mnie refy dotrzą ? Karaś już dostał a ja nadal zero RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Karas09 - 13-05-2013 13:54 (13-05-2013 10:22)malawazka napisał(a): wystarczy odpowiednie zgłoszenie do Urzędu skarbowego i darowizn wam braknie jak wam dopierdutają karę za te darowizny, to jest ewidentne miejsce do prania brudnych pieniędzy w piramidzie Jak już dzwonisz to możesz się spytać o takie rzeczy jak: - co to jest piramida finansowa i czym się charakteryzuje - co to jest pralnia brudnych pieniędzy i czym się charakteryzuje - czy jest podatek od darowizn a jak tak to jaki - czy dawanie darowizn jest nielegalne - czy w tym programie pieniądze pochodzą z nielegalnych źródeł Proszę o dodanie do jakich Art. w kodeksie się mieści ten program (działalność). Na razie to tyle. Chętnie bym Ciebie spytał ale raczej wątpię żebyś taką wiedzę posiadała (jak chcesz to odpowiedz a co mi tam). Pozdrawiam Edit: Jeszcze jedno. Ze zdrowego punktu widzenia to trochę trudno nazwać okradaniem państwa skoro i tak te pieniądze zostaną wydane na jakieś dobra czy usługi dzięki czemu napędza się gospodarkę kraju ale to tak ode mnie . RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - pandorinium - 13-05-2013 14:05 @TwojPsycholog Teraz juz do Ciebie beda szly, bo reszta ma caly poziom, ale nie wiem kiedy dokladnie, wszystko zalezy od naplywu nowych osob, ale nie martw. Nie stracisz. No, a jak chcesz szybko to zapros 1 osobe sam RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - zila - 13-05-2013 16:10 Pod kim mogę się zarejestrować za darmo, dam 20$ gdy tylko będę mieć. RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - TwojPsycholog - 13-05-2013 16:42 Pod nikim , napewno się nikt nie zgodzi. RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - pandorinium - 13-05-2013 17:02 Zarejestrowac sie mozesz, ale masz 3 dni na wplate pieniedzy, bo nie sadze, zeby ktos za kogos wplacil RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - zila - 13-05-2013 17:35 z tym, że ktoś kto założy za mnie te 10$ będzie na +, bo przeleję tej osobie 20$ RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Karas09 - 13-05-2013 17:40 Tylko, że nie mamy co do tego pewności tym bardziej, że chcesz oddać więcej. Chociaż wiesz ja bym Cię i może przyjął ale mam zajęty cały poziom. Jak chcesz możesz poczekać bo jedna osoba jeszcze nie wpłaciła albo pogadam z jednym z moich refów i na niego się zapiszesz a ja mu wyśle kasę. RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - pandorinium - 13-05-2013 18:30 No ale jak masz 20$ do wejdz za swoje i jeszcze pomoz znajomemu RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Karas09 - 13-05-2013 18:31 Właśnie tego nie rozumiem skoro ma te 20$ to czemu nie przeleje tych 10? Chyba, że jak zarobi te 20$ to da a teraz nie ma ani grosza. |