![]() |
Dead-Surf (surfbar) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: Dead-Surf (surfbar) (/Temat-Dead-Surf-surfbar-68706) |
RE: Dead-Surf (surfbar) - Eminey - 26-11-2013 00:10 Postanowilem sprawdzic jak to jest z wyplatami dla wszystkich. I tak wczoraj wieczorem bylo: 188246 € Sent A dzis: 188331 € Sent To daje mniej niz 100€ dziennie wyplat. Do tego zalozony przeze mnie temat na forum dead surf jest bez odpowiedzi...tak jak PW do administracji ![]() Mam nadzieje, ze sytuacja sie poprawi, bo na razie wyglada to conajmniej kiepsko ![]() Surfujacym polecam zbieranie czasek - dzis udalo mi sie z nich zdobyc 5 dead codow ![]() RE: Dead-Surf (surfbar) - papajaz69 - 26-11-2013 20:03 Ja, jak na razie, wypłaty nie upolowałem. Fakt, ze nie zaglądam na stronę zbyt często. Zobaczymy... RE: Dead-Surf (surfbar) - Eminey - 01-12-2013 14:56 KASA W BUTIKU! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko radze sie spieszyc, bo moze szybko wyparowac. Na teraz sa: 10 € x 28 25 € x 4 50 € x 4 100 € x 5 Mi sie udalo zaklepac 25 €...zobaczymy kiedy dojdzie ![]() _______________________________________________________ Edit po 5 minutach nie zostalo nic oO RE: Dead-Surf (surfbar) - Eminey - 01-12-2013 16:45 Szybko... ![]() RE: Dead-Surf (surfbar) - skater121 - 08-12-2013 17:37 Graty; ) RE: Dead-Surf (surfbar) - sonic01 - 02-01-2014 15:28 Ja od 1 grudnia codziennie kilka razy odwiedzam butik i nie trafiłem na kasę ![]() newic76 wrote: Rozumiem, że to nie jest łatwe, ale to jest tak dla wszystkich członków. Chciałbym dać przykład, ale nie wiem jak banki działają w swoim kraju. We Francji granice i banków wirtualnych, to jest takie same. Jestem szczerze przepraszam za czekać, że każdy cierpi i ma nadzieję, że bilans przybędzie bardzo szybko. mój post To jest mega trudne i chyba niewykonalne bo przez ponad miesiac mi się nie udało. To że kilku użytkownikom na 20000 użytkowników się uda to powiem szczerze wygląda jak scam. Chyba już nie wykupię vip-a bo tylko tracę. Strona albo płaci albo nie, jeśli płaci uczciwie to jak użytkownik chce wypłacić ta ma mieć taka możliwość a nie liczyć na szczęście jak w totolotku. Jak do banku wpłacam lokatę i mija określony termi to ją wypłacam bez problemu a nie że muszę mieć szczęście i trafić na otwarty bank. Pozdrawiam i pytam czy normalne wypłaty jeszcze wrócą ? Więcej mi nie odpisał Szoda tego surfbarra bo zawsze płacił i to sporo w porównaniu do innych ale mam obawy czy wypłacę te ponad 20 €uro które tam mam. Aktualizacja To co podają że są wypłaty to raczej ściema bo obserwuję od wczoraj info na stronie o ilości wypłaconej kasy i ono nieraz zmienia się o 2 €uro a takich wypłat nie ma więc chyba chodzi o to że jak ktoś wykupi z zarobków dead code to wtedy to info się zmienia. RE: Dead-Surf (surfbar) - papajaz69 - 05-01-2014 12:42 Na samym początku stycznia (a właściwie 23 grudnia od godz. 23:40 - kolega zrobił screen strony) było duuużo Ticketów. Kilkaset po 10 Euro i nieco mniej na wyższe kwoty. Poprzednio większy wysyp był w połowie grudnia. Ja miałem pecha i się nie załapałem (kiedy zajrzałem na stronę były już tylko te po 50 Euro), ale Eminey miał farta - gratki! Trudno - będę polował dalej i w końcu sie uda, Jak nie 10 Euro to 25, jak nie 25 to 50... zobaczymy. Ważna, żeby Tickety się w ogóle pojawiały a w końcu uda się upolować. RE: Dead-Surf (surfbar) - sonic01 - 05-01-2014 16:46 Kurcze ja poluję od ponad miesiąca i nie umiem upolować a od ponad tygodnia dziennie sprawdzam kilkanaście razy i nic. Mam nadzieję że w końcu większość wypłaci swoje i będzie łatwiej upolować. RE: Dead-Surf (surfbar) - czerwon55 - 06-01-2014 20:08 a mi się już znudziło to polowanie narazie daje se spokój ...bo też nic nie mogę upolowac RE: Dead-Surf (surfbar) - sonic01 - 08-01-2014 13:42 Dziś na forum deadsurfa zobaczyłem nowy dowód wypłaty i to naszego rodaka więc komuś się udaje upolować. |