Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) (/Temat-Poradnik-PPA-Kilka-Nisz-Zaawansowany-67333) |
RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 06-04-2013 16:03 Tak jak powyższa krótka opinia tak i ja mogę Was zapewnić, że poradnik jest naprawdę dobrze zrobiony i warto kupić. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Damkofr - 06-04-2013 17:13 Recenzja: Zacznę od tego że nie zawiodłem się na tym poradniku. Poradnik posiada 25 stron i jest zapisany w formacie PDF. Tak jak autor sam napisał główna wartość to nisze. Znajdują się tam rzeczy które w większości ogarnaiją średnio zaawansowani. Podział jest na nisze dla początkujących jak i bardziej zaawansowanych. Nisze uważam że mają potencjał i na pewno zwróci się cena poradnika . Dużą cześć poradnika autor przeznaczył na informację dotyczące bloga - promowanie, html itp. Znalazłem w nim bardzo ciekawą informację o szukaniu niszy o tym sposobie nigdy nie słyszałem. Tak więc poradnik opłaca się kupic bo zwróci się. Myślę że wielu będzie chciało porozmawiac na gg z autorem tak jak i ja RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - WojaKk - 06-04-2013 19:11 A więc jak tylko dostanę kasę to kupuję RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Szaman1644 - 06-04-2013 19:28 Zapraszam kolejne osoby do rezerwacji i kupna. NOWA NIŻSZA CENA. POLECAM. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Komet - 06-04-2013 20:35 Mam świadomość, że nie jestem jakąś znaną i wiarygodną osobą na forum, mimo to postanowiłem napisać krótką recenzje. Na wstępie dodam, że zakupiłem dwa poradniki - podstawowy i rozszerzony. Jestem świeżo po przeczytaniu pierwszego poradnika, za który zapłaciłem. Muszę przyznać, że nie były to pieniądze wyrzucone w błoto. Szaman poruszył wiele ważnych aspektów PPA, zaczynając od tych bardzo podstawowych informacji, które są niezbędne żeby w ogóle zabrać się za temat. Sporo z nich jest ogólnodostępna na forum i w sieci, jednak tutaj mamy takie "kompendium wiedzy", do którego zawsze można zajrzeć, nie tracąc czasu na przeszukiwanie Google. Dodatkowo dokument zawiera nie tylko opis danego zagadnienia, ale też sporo przykładów oraz linków -tak więc jest to dobry sposób na przechowanie sporej ilości ważnych informacji w jednym miejscu. Jeżeli ktoś jest świeżakiem i nie za bardzo siedzi w temacie jednak bardzo chciałby zacząć, to znajdzie wszystko co niezbędne. W dalszej części poradnika mamy do czynienia z bardziej zaawansowanymi zagadnieniami. Tu również wiele dowiemy się o tym, za co warto się zabrać jeśli na poważniej zamierzany zająć się PPA. Autor nie skupił się tylko na jednym sposobie zarabiania. W środku znajdziemy kilka możliwości na promocje naszych plików. Tak więc jeśli dana opcja komuś nie odpowiada, znajdzie również wskazówki do alternatyw. Przewodnik zawiera także przykłady kilku nisz wraz z krótkim opisem. Nie są to jakieś nieznane nikomu perełki bo oczywiste jest, że nikt by ich nie sprzedawał tylko sam zarabiał, mimo tego na pewno pozwolą na zwiększenie objętości portfela osobie, która potrafi ich użyć. Na dobitkę, znajdziemy niemało cennych info na temat pozycjonowania. To, co rzuciło się mi w oczy, to literówki i błędy gramatyczne - wiadomo, chodzi tu przede wszystkim o przekaz, jednak jeśli poradnik ma iść na sprzedaż to warto go samemu kilka razy sprawdzić czy nie ukryło sie kilka byków Podsumowując to jestem zadowolony, bo trochę nowego się dowiedziałem . Polecam. W mojej ocenie - 8/10 RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Szaman1644 - 07-04-2013 08:24 Zapraszam kolejne osoby do zakupu. Zostało już mało poradników. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Tirex11 - 07-04-2013 09:01 Mógłbyś być dziś na gg Szaman? Piszę tu, bo masz zapełnioną skrzynkę. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Szaman1644 - 07-04-2013 10:21 Już odpisałem do ciebie na priva. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Tirex11 - 07-04-2013 18:48 Będziesz dziś na gg? Nie mogę znowu napisać nic, bo pełna skrzynka. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - startchips - 07-04-2013 19:44 Tak jak ktoś wyżej napisał, główna wartość to nisze, lecz autor w nim dużo poruszył spraw html oraz promowanie + szukanie nisz. Poradnik posiada 25 stron i jest w formacie .pdf. Z poradnika jestem zadowolony i dziś w wolnym czasie zacznę korzystać z niego. Tak więc polecam. |