15$ paypal za free (zakupy ebay) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 15$ paypal za free (zakupy ebay) (/Temat-15-paypal-za-free-zakupy-ebay-66926) |
RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - olennnkaaa - 29-03-2013 14:51 Dlaczego? RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - siampa - 29-03-2013 14:56 Da rade zamowic Panie Danielu, z analizy Pańskiego konta PayPal wynika, że konto PayPal nie zostało jeszcze połączone z profilem eBay. W celu realizacji kuponu proszę połączyć obydwa konta i upewnić się, że w profilu eBay zarejestrował Pan ten sam adres e-mail co na swoim koncie PayPal. Aby dodać nową nazwę użytkownika serwisu eBay do konta PayPal, należy: Zalogować się do swojego konta pod adresem https://www.paypal.pl/. Kliknąć kartę Profil. Kliknąć łącze Moje narzędzia sprzedaży. Kliknąć łącze Zaktualizuj u góry w sekcji Nazwa użytkownika serwisu eBay. Kliknąć przycisk Dodaj. Wprowadzić nazwę i hasło użytkownika serwisu eBay. Nie należy ich mylić z nazwą użytkownika i hasłem w systemie PayPal. Kliknąć przycisk Dodaj. Aby połączyć swoje konto PayPal z kontem eBay po procesie weryfikacji, należy wykonać następujące czynności: Jak tylko konto PayPal otrzyma status Zweryfikowany, prosimy zalogować się do swojego konta eBay. U góry strony kliknąć łącze Mój eBay. Przejść do zakładki Konto. Kliknąć łącze Konto PayPal. Kliknąć łącze Dołącz moje konto PayPal. Wprowadzić swój adres e-mail oraz hasło podane dla konta PayPal, a następnie kliknąć przycisk Powiąż swoje konto (może pojawić się w języku angielskim link your account lub niemieckim Konto verbinden). Następnie pojawi się strona z przyciskiem Powrót do serwisu eBay, po kliknięciu którego obydwa konta zostaną powiązane. Ważne: Do konta PayPal można dodać maksymalnie osiem nazw użytkowników serwisu eBay. RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - olennnkaaa - 29-03-2013 15:09 Zrobiłam tak jak napisałeś w poprzednim poście i dalej nie mogę zamówić. Ponowie moje poprzednie pytanie, można zamówić coś za mniejszą kwotę niż 15$? Np. za 10$? RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - paskur - 29-03-2013 15:14 tez mi tak odpisali i dupa RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - siampa - 29-03-2013 15:14 (29-03-2013 15:09)olennnkaaa napisał(a): Zrobiłam tak jak napisałeś w poprzednim poście i dalej nie mogę zamówić.U mnie tez nie dziala - napisalem kolejnego maila do supportu. RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - ksomix - 29-03-2013 15:18 (29-03-2013 15:09)olennnkaaa napisał(a): Zrobiłam tak jak napisałeś w poprzednim poście i dalej nie mogę zamówić. Można. RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - Fajka - 29-03-2013 15:19 Promocja się wyczerpała - ot co. Jak mogłem wpisać kod, ale nie miałem konta, tak teraz mam konto Paypal z promocją ale nie mogę wpisać kodu ;-) A za 10$ mogłabyś kupić, po protu 5$ byś nie wykorzystała i by "przepadły". Obecnie i tak się nie da zrobić tego, więc szkoda... RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - siampa - 29-03-2013 15:21 Niemozliwe zeby sie wyczerpala, skoro jest do 31 marca. RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - Fajka - 29-03-2013 15:29 No, ale tak właśnie się stało. Ja przypuszczam, że wysłali np kuponów na 2 mln $, a budżet kampanii był 100k $. Ludzie wyczerpali pulę i po promocji... Zresztą paypal to banda złodziei więc nie ma się co dziwić, że mówią co innego a robią co innego. RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - masterex2 - 29-03-2013 15:37 Rano napisałem im meila,że wyskakuje taka informacja i teraz dodali mi 15$ do konta |