Konkurs FC & ZC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Konkurs FC & ZC (/Temat-Konkurs-FC-ZC-65925) |
RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 18-03-2013 21:17 Zadam Ci zagadkę łatwą Czy rozpoznasz stronę daną? Tutaj każdy ci pomaga Admin na czas forsę wypłaca W tym serwisie oferty królują Ludzie twoje saldo budują Statystyki doskonałe Pozycjonowanie stałe Tyle kasy co tu dają Żadni dyrektorzy nie zarabiają Już gotówki Ci nie braknie Gdy współpracę z nami zaczniesz Czy już wiesz o czym mowa? To jest Firecash -strona bombowa! RE: Konkurs FC & ZC - Mikix - 18-03-2013 22:39 Fajerkeszu mój kochany Z Tobą zarabiam Grube Dolary Jestem Ci wdzięczny każdego dnia Dzięki Tobie spełniają się marzenia To co było nie osiągalne Dziś staje się zupełnie normalne Potrzebujesz kasy ? Weź się w garść ! Nie ma nic lepszego niż PPA FireCash wypłatę szybko da, Na koncie znajduje ją raz, dwa ! Kontakt z nimi niesamowity A Mentor – Diqtion przewyśmienity Cieżko było mi związać koniec z końcem Zawsze brakowało hajsu z końca miesiącem Dziś tego już nie ma, nie ma odeszło Firecash proszę, trwaj całą wieczność ! ---- 20 postów się wyrobi do 31.03 a wymaganą kwotę zarobioną mam na koncie FC Pozdrówki ! RE: Konkurs FC & ZC - panarbuz - 18-03-2013 22:50 Takie krzykliwe, . Nie było napisane, że musi być po Polsku. Więc proszę : Wake up, wake up! Let's find some treasure on the map! I will serve You till my death, my name is Firecash come on, come on! Make some internet rush! Some people said, that i'am mad! Mad ?! Now way, im rich with my hacks! Everyone follow me! There's Diqtion! He will teach us how to earn, money to pocket! Into wallet and Your bag! That much money, as many You can grab! So don't sit down on Your fanny! Let's together make some money! Nic nie jest kopiowane, samodzielnie pisane :> RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 20-03-2013 22:15 Dziś mam humor znakomity Zarobków rekord mam pobity Kilka razy pobrał jakiś sensej Mam ochotę na więcej Nagle wita mnie rosyjski gangster Na czole ma wielki plaster Lecz mimo rozległej rany Wpadają z niego grube dolary Nawet Wietnamczyk który chodzi boso Poczęstował mnie ognistą forsą. I tak dzień nasz się kończy Za te wszystkie fejki puszczą list gończy Lecz niczego się nie boje Bo z mym potężnym Firecash'em stoje RE: Konkurs FC & ZC - Jayetsu - 20-03-2013 22:30 Trafic, nisza i konwersja, gdy poznałeś tę pojęcia, możesz poczuć się spełniony, jak ktoś nowonarodzony, Będzie w hu...k zarabiał dolca, Z radości nie stawiasz klocka, Chodź ze mną mój przyjacielu, Dołącz do top ten earnerów, Będziesz słyszał same pochwały, O tym jaki jesteś wspaniały, Zapraszam do FireCash, Tam najlepsze stawki masz RE: Konkurs FC & ZC - panarbuz - 20-03-2013 22:37 Ale cisza tutaj, wszędzie jedynie w okolicy jakiś burak, karmi łabędzie nie będę prawił morałów o tym, co będzie zapraszam wszystkich na przedstawienie, w ognistej panierce. Opuszczamy kurtyny i na scenę wchodzą akrobaci wymachują swymi niszami jak Montezuma złociszami oj proszę bardzo jest kolejna ludu chmara wbija na scenę po kolejne pobrania. Cisza! Przecież nie wolno zdradzać swoich własnych tajników jak przez parę klików zrobić forsy kupę w bagażniku. To nie zwłoki, moi drodzy obiecuję obejdzie się bez łamania kości trzymajcie swoje maniery na wodzy przecież trzeba zachęcić naszych gości. Teraz proszę podliczenie, są dolary, jest zlecenie biorę wszystkie, wpłacam na konto i określam nowe położenie trzeba ruszyć tyłek znów do pracy, tworzyć spektakle dla krętaczy lecz to nie taka łatwa gra, wykiwać tego, co sam wykiwać chciał. RE: Konkurs FC & ZC - ZAGUBIONY - 20-03-2013 23:26 Bieda w Polsce znów panuje bo tusk ludzi oszukuje ceny w góre kasa w dół tusk okrada naród swój coś sie pali tam w oddali FireCash z odsieczą na fali przybył pomóc nam rodakom by obalić rząd prostaków klik - zagloguj, klik - menadzer flash uploadu musi być dodajemy szczaw obrazek bo niesiołowski musi tyć leci kasa raz za razem z dniem na dzien powiększa sie więc przystosuj sie do wrażeń zakręć, kliknij w każdy dzień sytuacja jest już dobra więc możemy zrobić coś akcja, protest, rewolucja częsie tusk ze strachu sie na ulicach ludzi tłum rząd już nie ma tego gdzieś obalimy system ten i zmienimy na FC RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 21-03-2013 11:26 16.03 - wygrywa fifa127 (bardzo mocny zawodnik) - limitowana koszulka fc&zc. Prosze o kontakt z Damianem RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 21-03-2013 11:31 18.03 - wygrywa antyfeministyczny wierszyk (wbiłeś się w "niszę" jednego z adminów) djram Ultimate na kwiecień - kontakt z Arturem RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 21-03-2013 11:36 20.03 - wygrywa fifa127 - Pendrive kontakt z Damianem Nagroda pocieszenia: zagubiony - konto o jeden poziom wyżej do końca marca. Kontakt z Arturem |