AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany (/Temat-AstroCash-org-Propozycje-Uzytkownikow-Zmiany-65648) |
RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 01-04-2013 16:37 (01-04-2013 13:50)Kabajana napisał(a): A ja polecam zrobić APKĘ na androida, która pokazywałaby nam statystyki, dzisiejsze pobrania, dawała powiadomienia o pobraniach, czy o wysłanych wypłatach. Jeżeli coś takiego zostanie wprowadzone, to przegonicie wszystkie serwisy Napisz do mnie na GG w sprawie aplikacji na Androida RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - sqmany - 01-04-2013 18:28 Kod: A ja polecam zrobić APKĘ na androida, która pokazywałaby nam statystyki, dzisiejsze pobrania, dawała powiadomienia o pobraniach, czy o wysłanych wypłatach. Smile Jeżeli coś takiego zostanie wprowadzone, to przegonicie wszystkie serwisy Smile Przecież jest już taka apka :o Tylko że stworzona przez kogoś z lcp RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Kabajana - 01-04-2013 19:13 (01-04-2013 18:28)sqmany napisał(a): Przecież jest już taka apka :o Sqmany, ale tamta apka nie była zrobiona pod przewodnictwem AC, miała sporo błędów, a poza tym miała bardzo mało opcji Jedynie sprawdzanie salda oraz powiadomienia. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - daniel42na - 01-04-2013 19:25 Proponuje aby podczas wyboru między przyciskiem aktywny/nieaktywny ( na przykład przy wyborze pomiedzy widocznością pobrań, przy wyborze szybkiej lub zwykłej wypłaty) kolor nieaktywnego przycisku zmienić na jakiś bardziej nieaktywny niż ten jasno niebieski.. Proponuje jakiś ciemny, w odcieniach szarości. Jeśli ktoś nie wie to ciężko się domyślać który jest który. Na początku nie wiedziałem że zielony oznacza aktywny, a niebieski nie :| może jestem jakiś uposledzony, więc fajnie by było gdyby ktoś więcej wypowiedział się na ten temat. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - sqmany - 01-04-2013 19:27 @Kabajana, tak właściwie te powiadomienia nie działały dobrze RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - redbull232 - 08-04-2013 14:03 Otóż mam fajną nisze na Polskę no ale co z tego jeżeli ludzie piszą mi że tu link nie działa tu że wykonali 3 oferty i dalej nie mogą pobrać pliku i prawdę mówiąc podczas wchodzenia leadów ja mogę śpiewać ty jedna na milion czy jest jakaś możliwość żeby poprawić te oferty dla Polski RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Damkofr - 08-04-2013 14:12 w sumie to z polski mi jeszcze nie wpadło. dajcie jakiś link do tej apki na androida. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Krissu - 08-04-2013 14:26 (08-04-2013 14:03)redbull232 napisał(a): Otóż mam fajną nisze na Polskę no ale co z tego jeżeli ludzie piszą mi że tu link nie działa tu że wykonali 3 oferty i dalej nie mogą pobrać pliku i prawdę mówiąc podczas wchodzenia leadów ja mogę śpiewać ty jedna na milion czy jest jakaś możliwość żeby poprawić te oferty dla Polski Sam pobrania z Polski miewam rzadko, ale są, więc oferty muszą wchodzić. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - rozekrr - 08-04-2013 14:55 Dokładnie jak pisze Krissu, pobrania z Polski wpadają aż miło, ostatni przypadek koncert biebera, miałem ich kilkadziesiąt, i wszystko było ok. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Damkofr - 08-04-2013 17:09 Ma ktoś tą apkę? Możecie link wrzucic? U mnie dziś ładnie na Astro a nie mam filmików na yt |