![]() |
[SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz (/Temat-SCAM-NoBox-do-2-dziennie-www-nobox-biz-65415) |
RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 21-03-2013 08:13 Ja też stawiam na pełną reinwestycje, ponieważ doszedłem do wniosku że nie ma co się bawić i cackać więc jak zarobić to porządnie. Ale czasem sobie zlecę wypłatę tak żeby pocieszyć się widokiem $$ na koncie Tutaj nowa wypłata ![]() ![]() W razie jakichkolwiek pytań, to śmiało ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - nitram - 21-03-2013 09:12 U mnie też ładnie płaci ale sumy mniejsze.... ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - kleomenes - 21-03-2013 11:06 Póki co program płaci i działa na prawdę dobrze, kontakt z Karlo też jest OK, ogólnie jestem zadowolony że ulokowałem tam trochę grosza ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Forever23 - 21-03-2013 17:37 Witam ma takie pytania mianowicie jeśli zainwestuje 110$ i wykupie konto NoSurf Subscription to czy dzięki temu nie będę musiał oglądać reklam aby naliczało zyski , ile mogę zarobić przez ten czas ? , czy kwota 110$ jest opłacalna i czy na tej stronię występują resety jak np.w ProfitClicking ? Pozdro RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - kleomenes - 21-03-2013 18:35 (21-03-2013 17:37)Forever23 napisał(a): Witam ma takie pytania mianowicie jeśli zainwestuje 110$ i wykupie konto NoSurf Subscription to czy dzięki temu nie będę musiał oglądać reklam aby naliczało zyski , ile mogę zarobić przez ten czas ? , czy kwota 110$ jest opłacalna i czy na tej stronię występują resety jak np.w ProfitClicking ?NoSurf Subscription koszt miesieczny: $6.99 ROI: 250% Mozliwosc reklamowania do 25 stron Nie wymagane surfowanie Zatem nie będziesz musiał oglądać reklam żeby mieć naliczony zysk. Inwestycja w kwocie 110$ jest opłacalna jeśli ty tak uważasz ![]() Na dzień będzie to ~2.20$. Zatem po 50 dniach zwróci ci się inwestycja ![]() Jak coś nie tak to mnie poprawcie. RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - dondziadzia - 21-03-2013 19:16 Myślał może ktoś z Was nad wykorzystaniem kredytów na reklamy w NoBox? Chodzi mi tutaj o wstawienie linku typu adfly (wiem, że adfly nie może być, chodzi mi o coś pokrewnego, co będzie dopuszczało taką możliwość). Zna ktoś z Was może taką stronę na której można promować linki za pomocą NoBoxa i jeszcze otrzymywać za to pieniądze? RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 21-03-2013 20:21 Wszystko się zgadza kleomenes oprócz jednej rzeczy : z kwoty 110$ nie zarobimy 275$ bez reinwestycji ponieważ 7$ przeznaczamy na Nosurf subscription, tak więc odliczamy te 7$, czyli bez reinwestycji zarobimy 257$. Ale oczywiście nie polecam braku reinwestycji przy kwocie np 150$, ponieważ bardziej opłacalną opcją jest rozbudowanie naszą "baze" pozycji do przynajmniej 5$ na dzień, albo więcej aby móc stosować jakieś strategie i większe wypłaty. Nie opłacalną strategią totalnie jest wpłacenie tylko np. 100$ i 0 reinwestycji, tylko zyskanie tego 250$ i nic więcej. @dondziadza Też mam ten problem, gdzie wykorzystać te credity i jak na razie nie mam żadnego pomysłu ![]() Gratulacje wszystkim innym którzy oprócz mnie dostają wypłaty, oby jak najdłużej ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Secret - 21-03-2013 21:08 myślicie , że ten serwis utrzyma się do kwietnia ? RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - kleomenes - 22-03-2013 04:17 (21-03-2013 21:08)Secret napisał(a): myślicie , że ten serwis utrzyma się do kwietnia ?Mamy 22 marca, moim zdaniem bardzo prawdopodobne że się utrzyma, żadnych problemów, jeśli już to są na bieżąco rozwiązywane lub Karlo informuje wszystkich dla czego jest tak a nie inaczej i próbuje rozwiązać problem. Jeśli zastanawiasz się nad inwestycją to moim skromnym zdaniem warto. Polecam przy okazji użytkownika meloman, gość na prawdę skory do pomocy ![]() RE: NoBox - do 2% dziennie - www.nobox.biz - Meloman - 22-03-2013 12:08 Tego czy program utrzyma się do kwietnia nie wie nikt, tylko Admin, niczego nie możemy być pewni. A jedynie możemy oceniać sytuacje programu jak to na razie wygląda i z tego można wnioskować porządnie że raczej tak, ponieważ dopiero co się rozwija, wprowadzane są nowe rzeczy i już zapowiedziane kolejne, widać że admin ma łeb na karku, a to wiele znaczy dla żywotności programu i tego ile damy rade tu zarobić. Aczkolwiek, miejmy nadzieje że do kwietnia wytrzyma, chociaż to nawet krótko i ja daje więcej czasu, dużo więcej, no ale wszystko pokaże czas, ale trzymajmy kciuki za powodzenie ![]() @@@@@@@@@@@@@@@@@@ A tutaj nowa wypłata na poprawę dnia i mały dodatek to portfela ![]() ![]() Wszystko idzie w dobrym kierunku ![]() |