Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Plusdollars.com - Nowy servis GPT (/Temat-Plusdollars-com-Nowy-servis-GPT-64288) |
RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - twardy - 30-04-2013 00:28 z tego co widze admin strasznie zamula, kiedys moglem o nim powiedziec 'spoko gosc, zawsze i szybko odpisuje' ale od prawie 2tyg strasznie zamula, z ticketami jak i wyplatami przez 5dni wyplat nie bylo, a ja na swoja czekam prawie 2tyg jesli piszesz ticketa o wyplate... zapomnij ze ci odpisze RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - konrad200399 - 30-04-2013 08:58 Właśnie się zarejestrowałem z refa i jestem ciekaw jak będzie. Twardy, jak prześlą ci kasę to napisz okej? RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - twardy - 01-05-2013 06:50 kasa przyszla okazalo sie ze koles byl na wakacjach, stad te 2tyg opoznienia RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Masterjam - 01-05-2013 07:34 U mnie również 4 wypłaty dotarły . To ciężko było mu napisać że ma urlop i jedzie na Bora Bora . A tak to milion sto tysięcy osób wysyłało mu tickety o kasę RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - matie996 - 01-05-2013 16:27 Siema Mam takie pytanie czy można na tą stronę wejść na innym ip? Żeby mieć więcej ofert. Czy oznacza zaraz automatycznie jako cheater? RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - twardy - 01-05-2013 17:11 na zmiennym ip mozna bez problemu ale jesli masz na mysli proxy/vpn... bedzie ban RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 03-05-2013 08:39 Próbował ktoś kiedyś wygrać ten dzienny konkurs(1 miejsce -1,75$ do wygrania)? Ja próbowałem ostatnio 2 razy, ale bez skutku pod wieczór budzi się takich dwóch nie wiem skąd i do rana spychają mnie na 3 miejsce. RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Qnc - 04-05-2013 14:47 Mam pytanie co do Viroola. Niby jest napisane, że: "Virool videos pay .80 points per video and must be watched for a minimum of 30 Sec. to get credit." Tymczasem ja dostaję zawsze punkty za pierwszy filmik w ciągu dnia i ani punkta więcej. Ktoś mógłby wytłumaczyć o co chodzi. Z góry dzięki RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 04-05-2013 15:25 (04-05-2013 14:47)Qnc napisał(a): Mam pytanie co do Viroola. Niby jest napisane, że: "Virool videos pay .80 points per video and must be watched for a minimum of 30 Sec. to get credit." Tymczasem ja dostaję zawsze punkty za pierwszy filmik w ciągu dnia i ani punkta więcej. Ktoś mógłby wytłumaczyć o co chodzi. Z góry dziękiMyślę że tu o nic nie chodzi, tylko po prostu zanim oglądniesz filmik to limit na niego jest już wyczerpany. Musisz go włączyć zaraz jak się pojawi. RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - darkmatthew - 04-05-2013 17:23 mi od 27 kwietnia jest pending |