Grosze.net nowosc! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Grosze.net nowosc! (/Temat-Grosze-net-nowosc-61271) |
RE: Grosze.net nowosc! - tomazzi - 13-03-2013 08:54 ciekawy jestem gdzie się podziali wszyscy zagorzali fanatycy tego syfu "zarabiający" miesięcznie na lizaka na czele z autorem tematu ... jakoś nikt nie wspomina, że to scam a temat zamiast być w scamach to dalej znajduje się w tym dziale RE: Grosze.net nowosc! - MrocznyKILL - 13-03-2013 09:25 (13-03-2013 08:54)tomazzi napisał(a): ciekawy jestem gdzie się podziali wszyscy zagorzali fanatycy tego syfu "zarabiający" miesięcznie na lizaka na czele z autorem tematu ... Tak jak i wiele podobnych tematów ... długo szukać nie trzeba. A generalnych porządków nie widać RE: Grosze.net nowosc! - tomazzi - 13-03-2013 09:32 (13-03-2013 09:25)MrocznyKILL napisał(a):(13-03-2013 08:54)tomazzi napisał(a): ciekawy jestem gdzie się podziali wszyscy zagorzali fanatycy tego syfu "zarabiający" miesięcznie na lizaka na czele z autorem tematu ... no przecież ekipa forum tak zapracowana, że nawet zgłoszony temat nim zostanie usunięty czy przeniesiony to trwaaaaaaaaaaaaaaa RE: Grosze.net nowosc! - tomazzi - 23-03-2013 18:07 ładnie ekipa forum sprząta na tym forum ... zgłaszane było, że serwis scam a i tak temat gdzie był tam jest pogratulować forum tak dobrej ekipy moderatorskiej pozostaje RE: Grosze.net nowosc! - yazir - 23-03-2013 18:15 (13-03-2013 09:25)MrocznyKILL napisał(a):(13-03-2013 08:54)tomazzi napisał(a): ciekawy jestem gdzie się podziali wszyscy zagorzali fanatycy tego syfu "zarabiający" miesięcznie na lizaka na czele z autorem tematu ... Rada na to jest prosta, zgłaszajcie te tematy a nie w nich narzekacie że nikt nic nie robi. Nie każdy sprawdza tematy z buxami. Klikacie na zgłoś, piszecie powód i jakąś informację gdzie dokładniej można znaleźć potwierdzenie tego że dany serwis jest scamem, np numer posta w którym jest informacja o tym, a przynajmniej strona tematu. RE: Grosze.net nowosc! - bialy52 - 03-07-2013 17:11 Widział ktoś wypłatę dokonaną przez ten serwis (grosze.net), albo otrzymał odpowiedź na e-maila? Mi to się nie udało, widocznie Pan Sławomir Król lub Jego współpracownicy to fikcyjne postacie. Grosze.net nowosc! - Hybrid1990 - 04-01-2020 22:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |