Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP (/Temat-Fire-PTP-Polski-admin-w-promowaniu-PTP-60470) |
RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - tomazzi - 28-11-2012 18:56 no i serwis po przerwie wrócił do życia czas promować link w wolnych chwilach RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - UmCyK - 28-11-2012 19:36 Kiedy strona wróci do życia. RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - tomazzi - 28-11-2012 19:44 (28-11-2012 19:36)UmCyK napisał(a): Kiedy strona wróci do życia. czytasz w ogóle posty w temacie ?? przecież nad swoim postem jest mój post z informacją o tym, że strona wróciła RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - UmCyK - 30-11-2012 07:47 tomazzi jestem twoim poleconym "lll" Jak można fajnie promowac linki te ?? @EDIT Czemu nie zalicza pkt :/ RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - tomazzi - 08-12-2012 13:49 czy ktoś wie co się dzieje i z adminem i serwisem ? poczmail masz jakiś kontakt z adminem ? wypłaty wiszą czekając na realizację, nie odpowiada na e-mail czyżby serwis scam ??? RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - _Brutus - 08-12-2012 14:54 Ja nie rozumiem jaki sens ma promowanie takiego serwisu, który zamiast reklamodawców ma pełno niewidocznych iframe z innych serwisów ptp? Jak już tak bardzo chcecie, to zróbcie sobie prostą stronę, wstawcie te same iframe z tych samych serwisów i będziecie mieli 2 razy tyle zarobku... RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - tomazzi - 08-12-2012 15:02 brutus nie wiem jak ty, ale ja np nie mam czasu na zabawy w tworzenie stronki, pozycjonowanie jej itp itd by z niej jakiekolwiek wejścia były a więc i $ tutaj daję ich link do surff, bez wysiłku bez robienia czegokolwiek - poza 2 oknami surff w przeglądarce - ja coś mam $, admin też z tego coś ma $ i gitara ale jak ktoś ma czas i chęci to oczywiście może się i tak bawić jak mówisz RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - _Brutus - 08-12-2012 15:27 Proszę: Kod: <html> Twoja najprostsza strona w notatniku, wklejasz pomiędzy te znaczniki iframe'y, które znajdziesz w źródle tego pseudo PTP i promujesz jak zwykły link PTP. Po co ci pozycjonowanie tego, skoro i tak to promujesz? RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - kosar11 - 08-12-2012 15:32 Wydaje mi się, że admin tego serwisu ma premium na tych wszystkich stronach, bo tak to by nie wychodził nawet na zero ($0.01 za 1000 unikalnych w wiekszosci jest). Premki strasznie drogie są, np. na lovemyclicks.info jest 2,5$ za 1 miesiąc, czyli potrzeba 12,5k unikalnych wejsc w miesiac zeby sie to zwrocilo. ptcglobal.info - $5 za 1 miesiąc, czyli trzeba 50k unikalnych żeby tylko wyjść na zero. Nie wiem czy to aż tak bardzo się opłaca. Co do wypłat to postaram się zapytać admina, ale strona na 100% niescam - wczoraj dostałem kasę z fire-ptc, czyli drugiego programu tego admina. RE: Fire-PTP - Polski admin w promowaniu PTP - tomazzi - 08-12-2012 15:39 Brutus nie jestem żydek grabiący do siebie niech i admin coś na tym zarabia, ja też bez wysiłku z tego mam i każdy zadowolony ma pomysł na biznes w tym konkretnym przypadku 70% jego zarobku idzie dla mnie 30% dla niego, nie zbiednieję jak dam na sobie zarobić jemu te 30% wiesz za moich czasów informatyki w szkole nie było, nie znam się na wielu kwestiach, nie pociąga mnie to więc nie robię - tutaj mam gotowe nie robiąc nic kosar11 jak będziesz miał jakąś informację od admina to daj znać, bo wiem iż są osoby co z tego serwisu czekają od 1 grudnia już na wypłaty - ja czekam krócej ale to nie zmienia faktu, że do tej pory od zlecenia do realizacji czas wynosił kilka h |