![]() |
PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony (/Temat-PAYPAL-Dostep-do-Twojego-konta-zostal-ograniczony-54565) |
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - tomazzi - 11-06-2012 16:33 ja mam dodaną kartę kredytową ( była nawet kiedyś wymagana do pełnej weryfikacji konta paypal) ale nie korzystam z niej do płacenia podczas wysyłania środków poprzez paypal bo zawsze są to środki znajdujące się na moim koncie zadzwoniłem na infolinię, opisałem problem Pani powiedziała, że u mnie problem wynika stąd, że kończy mi się ważność karty kredytowej którą mam dodaną do konta powiedziała, że do 3 tygodni powinienem dodać nową jeśli będę ją posiadał, w 5 minut moje konto zostało odblokowane więc u mnie jest po problemie ufffff bo się z rana z deka zdenerwowałem po przeczytaniu e-mail i zobaczeniu informacji na swoim koncie pp o blokadzie RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Szaman1644 - 11-06-2012 16:33 Ja pierdziele. Ja też mam zablokowane konto. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - rkac1997 - 11-06-2012 16:43 Chyba w GPTR I INNYCH zrezygnje z platnosci na PP ![]() ![]() ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - mysza5000 - 11-06-2012 16:47 u mnie to samo zablokowane ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Michał Bereszyński - 11-06-2012 16:48 Ja mam problem bo musiałem wstrzymać wszystkie płatności dla userów oraz z sieci afflacyjnych ;/ Jaja sobie chyba robią RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - twisted123 - 11-06-2012 17:04 Najlepsze jest to że nie mam karty kredytowej a konto zablokowane ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - donmateo16 - 11-06-2012 17:07 Wydaje mi się że te osoby które mają zablokowane a nie mają karty to padły ofiarą pomyłki i pp powinien to zweryfikować ponownie i odblokwać, ale czy oni sami na to wpadną bez przypominania im to nie wiem ;p RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Michał Bereszyński - 11-06-2012 17:07 Oby to tylko pomyłka była RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - pr3tor - 11-06-2012 17:36 oby oby... Miałem do nich dzisiaj dzwonić, ale podobno mają do 17... a zauważyłem o 17:04 ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - marcinkowski19 - 11-06-2012 17:43 to samo mam ograniczone konto paypal i nie posiadam karty kredytowej |