WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com (/Temat-WSTRZYMAC-SIE-Z-INWESTYCJAMI-ZE-WZGLEDU-NA-PROBLEM-Z-WYPLATAMI-HIT-Oilgrowing-com-53594) |
RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - adminnius - 01-06-2012 11:11 To tak jak by złodziej aut mówił, że on sporo ryzykuje, więc to nie Twoja sprawa w jaki sposób to robi. Chodzi o to, że to oszustwo i złodziejstwo, a jeżeli ktoś miałby ochotę na mnie nawrzucać, to może przejdziemy się na policję i wyjaśnimy wątpliwości i to czy używając tak ostrych słów, mam do tego powody, czy też nie. RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - malpa2 - 01-06-2012 11:44 Jeśli dla Ciebie hiyp to oszustwo i bazuje na oszukiwaniu innych to masz prawo do takiego zdania i nikt ci nie każe w to inwestować. Ale sporo osób umiejących to robić na HYIPach ma niezły zarobek RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - adminnius - 01-06-2012 11:59 To nie jest kwestia opinii, to jest fakt. Wiadomo, że wiele osób zdąży wyciągnąć z tego kasę, no ale miło tak wyłapywać świeże HYIPy, szybko wyciągać kasę, a jak setki i tysiące innych osób tego nie zrobi, to już ich problem. Grunt, że to Ty nasz ich pieniądze. Brawo RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - tomazzi - 01-06-2012 12:09 kolego chcesz rozmawiać to przenieś się na pm a nie spamujesz w temacie, posty zgłoszone jako spam z twoim podejściem to idź do krakowa jeśli grasz w lotto, że ktoś się bawi z 24 mln z twoich czy innych pieniędzy z kumulacji - każdy wie za co i ile płaci i że może wygrać a może nie wygrać, bo tu też na zasadzie piramidy x osób kupuje zakład by 1 osoba wygrała czy kilka w przypadku wyjątkowego szczęścia kolejna piramida to zus czy nfz - też x osób wpłaca składki a nie każdy z nich korzysta przez x lat, x osób zbiera na emeryturę a nawet nie dożyje jej wybrania, jak dzieci ma dorosłe to nawet nie skorzystają z rent należnych im z tytułu jego składek, otwarte fundusze również piramida x osób wpłaca by x dostało o ile dożyją i doczekają gdzie byś nie popatrzył tam piramida podobnie jest z hyip - każdy na własne ryzyko podejmuje decyzje czy wpłaca czy nie wpłaca twój reklamowany forex w twoim temacie działa na zasadzie hyip tylko z deka stuningowanym wydaniu też x osób straci na akcjach by x się bawiło i tutaj ci nie przeszkadza, że ta sama zasada działania i ty bawisz się i masz tych ludzi pieniądze tyle z mojej strony odnośnie twoich postów moderatorów proszę o usunięcie off RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - adminnius - 01-06-2012 13:13 To nie jest off - niech nieświadomi wiedzą, że namawiacie do oszustwa Twoja argumentacja jest dziecinna . ZUS to faktycznie pomyłka, ale to że ZUS, jest bee nie znaczy, że inni mają kraść. NFZ za składki daje jakąś tam opiekę, ale.. daje i to każdemu. Forex czy giełda nie gwarantuje zysków i każdy wie, że wszystko jest w jego rękach, a piramida... cóż... piszą konkretne wartości i na nich opiera się wiele osób w które wchodzi. Piramidy to zwyczajne oszustwo i żerowanie na pieniądzach tych, którzy później wchodzą. Spójrz prawdziwe w oczu - jesteś złodziejem i namawiasz innych do tego samego. Od 7 lat siedzę w biznesie, od kilku w inwestycjach i to co proponujecie jest nie tylko "śmieszne", ale i nieuczciwe i nielegalne. Tyle. Więcej się nie wypowiadam w temacie, bo każdy z nas powiedział co chciał powiedzieć RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - tomazzi - 01-06-2012 13:20 (01-06-2012 13:13)adminnius napisał(a): To nie jest off - niech nieświadomi wiedzą, że namawiacie do oszustwa po pierwsze nie jestem właścicielem hyip, nie na moje konto idą pieniądze, nie ja je wypłacam po 2 nie namawiam nikogo do wpłat - każdy sam decyduje, czy wpłaca czy nie wpłaca wskaż mi gdzie padły moje słowa, że masz wpłacić tyle a tyle bo chyba masz problemy z czytaniem po 3 polecam zastanowić się nad słowami bo złodziej to się rozpędziłeś ze słownictwem - jeśli z twojej strony nie padnie publicznie słowo przepraszam w kierunku do mojej osoby to ja już z tobą rozmawiał nie będę i rozpocznę inne działania RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - PlastPL - 01-06-2012 13:34 Za taki syf w temacia powinien byc insta ban. To nie jest watek na twoje przemyslenia. Gdzie sa moderatorzy na tym forum? RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - adminnius - 01-06-2012 13:35 Rozpocznijmy inne działania Zlokalizujmy Ciebie i mnie po IP i zróbmy z tego zabawę . Chociaż ja w sumie mogę Ci moje dane prywatnie wysłać - nie ma sprawy. Udział w piramidzie może nawet nie jest złodziejstwem, a oszustwem, więc przepraszam za złodzieja i nazywam Cię oszustem Rób z tym co chcesz - wiele osób już ma grzywny za piramidy, lub siedzi sobie w celi PS: Nie musisz mówić, że należy wpłacać. Łatwo sprawdzić, że należysz do piramidy i pomagasz jej w rozwoju dając linki - to wystarczy PS2: Zgadnij kim jestem z zawodu Jak zgadniesz to się mocno zdziwisz kolego @PlastPL - to jest wątek do tego. Wątek jest o piramidzie, więc o niej pisze, aby inni widzieli. Gdzie tutaj jest jakaś rozbieżność w temacie? RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - PlastPL - 01-06-2012 13:52 Nie piszesz o samej firmie tylko hypach ogolnie. Zaloz temat - HyIP - moja subiektywna opinie i tam pisz do woli, ale nie spamuj tutaj. Tyle ode mnie. RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 01-06-2012 19:55 Właśnie zamiast offtopu niech ktoś powie lepiej czy jeszcze udało mu się wypłacić? |