[Ankieta]Zmiany na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Ankieta]Zmiany na forum (/Temat-Ankieta-Zmiany-na-forum-53273) |
RE: [Ankieta]Zmiany na forum - wybitny - 08-05-2012 22:30 Pomysł jest jak najbardziej dobry. Ale czy na nowym silniku też będzie taka stabilna i szybka wersja mobilna? Czy będzie w ogóle? RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Dennisek78 - 08-05-2012 22:46 Oczywiście będę tęsknić za tym szybkim przepisywaniem kodu od Pani Agnieszki ;/ Jednakże myślę że Admin wymyśli nowe sposoby zarabianie FG i now sposoby wydawanie FG Ciesze się że forum zostaje udoskonalone, bo trzeba iść naprzód. Mam nadzieję że zostanie forum tak "zrobione": że spodoba się każdemu albo dla wybrednych będą wchodzić na stronę - Liczy się funkcjonalność forum a nie wygląd, bo przecież żadna zmiana nie zniszczy tego jak patrzymy na dniówki Killera - i inne mniej ważne nowości :-) RE: [Ankieta]Zmiany na forum - kompik - 09-05-2012 01:10 A myśleliście nad vBulletin ? wg mnie ma więcej zalet niż IPB Ogólnie jest bardziej estetyczny i funkcjonalny, ale to tylko moja własna opinia. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Admin - 09-05-2012 06:17 mógłbym wymienić setkę powodów dla których vbuletin nie, ale to chyba bezcelowe RE: [Ankieta]Zmiany na forum - CrisPL - 09-05-2012 06:26 Mnie się to nie podoba ze względu, że ten skin na ip.board ma już inne forum. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - polakos - 09-05-2012 07:12 Sto x lepiej nie zmieniać. Tylko pozycje w google stracicie. Nie zmieniajcie RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Killer - 09-05-2012 07:25 Jak się jest kaleką i nie potrafi się zrobić poprawnie przekierowania to tak to już jest, jednak obecne linki i htaccess jest na tyle przyjazny, że bez problemu stare linki będą działać pod ipb o to się nie martw. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - teel - 09-05-2012 08:15 Fajnie to wygląda, od czasu do czasu potrzebne są pewne zmiany- jestem na tak. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - kompik - 09-05-2012 09:33 Ok, jeśli nie vB i koniecznie IPB to może warto stworzyć własny templak, żeby nie jechać na takim samym jak inne forum ? RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Killer - 09-05-2012 11:01 @up nudzi Ci się to twórz, licencja na styl jest płatna więc nie kopiujemy niczego od kogoś na dodatek jest bardzo podobna do obecnego stylu, a tego nikt raczej zmieniać nikt nie chce, każdy styl to dodatkowe 25 dolarów. Jak zrobisz lepszą to możesz wziąć sobie tą kasę, chociaż nie sądzę by coś lepszego byłbyś w stanie zaproponować. |