![]() |
Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ (/Temat-Lifetimeshares-Niewygasajace-akcje-po-1-52938) |
RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - Dymkul - 05-05-2012 15:41 Właśnie otrzymałem wypłatę z lifetimeshare na PayPal. Jak pisałem wcześniej narazie skromna bo reinwestuje. Niedługo zlecę jakąś większą. ![]() Zapraszam do rejestracji z refa. (I serdecznie dziękuje tym którzy się z niego zarejestrowali i zaufali mi na początku) (Bo ci którzy najwięcej krzyczeli o niewiarygodności serwisu gdy starałem się udowodnić że jest wiarygodny. To teraz jednak zainwestowały z czystego linku ale pozostawię bez komentarza) http://www.lifetimeshares.com/?dymkul Pozdrawiam RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - damianpoland - 05-05-2012 15:46 ![]() Wprowadzili teraz: Minimum Withdrawal is $5.00 for the time being due the amount of pending requests . RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - Dymkul - 05-05-2012 16:18 Cytat:Minimum Withdrawal is $5.00 for the time being due the amount of pending requests . Minimum zmienione do 5$ z powodu zbyt dużo wniosków o wypłatę. RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - JaviDesire - 05-05-2012 19:27 Z refa, na razie zainwestowałem w 2 pozycje dla sprawdzenia. RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - mireck - 05-05-2012 19:37 Szybko się zwraca wkład, mi już za 2 dni powinien się zwróci. Mam nadzieje że będzie wszystko ok z wypłatami w najbliższym czasie ![]() Szybko można reinwestowac po zwrocie wkładu. Wypłacaja więc jest nadzieja na niecły zarobek ![]() Szkoda że nie ma instant na AP, ale no jeszcze 1-2 dni i wypłata powinna byc ![]() RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - JaviDesire - 05-05-2012 19:52 Tak popatrzyłem po tej stronie teraz i martwi mnie jedynie, że stoi na free skrypcie, ale mam nadzieję, że może się szybko nie zescami. RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - mireck - 05-05-2012 19:58 Jak wchodzilem w to też to mi się w oczy rzuciło.. Ale wypłacaja, więc najważniejszy aspekt programu działa ![]() RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - bartex89 - 05-05-2012 21:38 a teraz strona nie dziala RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - JaviDesire - 05-05-2012 21:52 W komunikacie podają, że przenoszą stronę na nowy, dedykowany serwer. RE: Lifetimeshares - Niewygasające akcje po 1$ - nitram - 05-05-2012 21:53 Nie działa ale jest też informacja. WE ARE MOVING TO A NEW DEDICATED SERVER - BACK ONLINE VERY SOON! czyli czekamy ze spokojem na rozwój sytuacji ![]() |