veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 13-03-2012 16:18 twoj post duzo wniosl, thx za pomoc przez 2-3h zrobilem 0,7 euro wiec tak jakos mi sie do konca nie chce wierzyc w ten zarobek, duzo akcji nie zalicza (co nie zmienia faktu ze tych akcji jest tyle zeby bez problemu tyle zarobic) z mypay nie mam tego problemu RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 13-03-2012 16:25 2-3h robisz akcje? ; O mi potrzeba na zrobienie 50akcji ok 40min wraz z aktywacją na e-mail. W sumie dostaję za te akcję od 5 euro do 6euro + bonusy oczywiscie ps. mi prawie wszystkie akcje zalicza :-) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 13-03-2012 16:27 Mi pierwszym razem zaliczylo wszystko 6 Eurozarobilem, a teraz mimo czysczenia ciasteczek , nowych maili zalicza tylko kilka jakies 1 euro tylko dziennie . RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 13-03-2012 16:31 po 1 nie ponimaju w tym czlonkowym jezyku, wiec nie sadze ze ci to za pierwszym razem 40minut zajelo po 2 jak proxy muli to nie zrobisz tego w 40minut po 3 wpisywanie danych i potwierdzanie maila nie jest takie trudne bylem pelen zapalu, niestety wyszlo jak wyszlo RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 13-03-2012 16:39 Proxy się używa TYLKO przy zleceniu wypłaty a nie przy robieniu akcji -_- RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 13-03-2012 17:01 dokładnie tylko przy zlecaniu A co do akcji to robię te,które zalicza(ok 50-60) 40-50 minut i to jest twoja sprawa czy mi wierzysz czy nie. RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 13-03-2012 17:14 kurde przestało mi cos zaliczac , chyba musze skasowac konto i zalozyc nowe RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 13-03-2012 17:48 a wyplaty poszly? PS ja tez dostałem bana 2 dni temu a przelewu nie zlecałem ani nic... teraz na 2 koncie robie i mam 7 euro po 1 dni zlece wypłate dzis ;p Patrzcie coi mod napisał na czacie na veuro Cytat:Rene: Please note, that this service is only for people from France. People from other countries (e.g. Poland, Germany) cannot take part in the campaigns and such users will be banned and won't receive money. RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 13-03-2012 18:17 wiedziałem o tym Osoby z polski,które zle wypełniały akcje,nie kryły się skąd prowadzą konto(Polska) zostały zbanowane ;-) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 13-03-2012 18:35 a wiecie ze w akcjach zaliczonych widać z jakiego IP były robione ;p? Moze to jest powodem banów? |