Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zbiór informacji o ACTA - STOP ACTA - polski blackout! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328)
+---- Wątek: Zbiór informacji o ACTA - STOP ACTA - polski blackout! (/Temat-Zbior-informacji-o-ACTA-STOP-ACTA-polski-blackout-48710)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Razer - 24-01-2012 21:32

co TY zrobisz mikolaj w takim razie? bo skoro jesteś przeciwny i mówisz o konsekwencjach powinieneś działać tak wynika z logicznego punktu widzenia... jakieś konkrety?

RE: STOP ACTA - polski blackout! - mikolaj90 - 24-01-2012 22:08

Drogi Razerze, ja nic nie mogę zrobić. Piszę po prostu jak jest. Jestem przeciwnikiem tego ACTA (Ty chyba też) i mam nadzieję, że głupi rząd nie podpisze tego. Uważam, że protesty jakie będą lub odbywały się są potrzebne i bardzo dobrze, że są organizowane. Uważam też, że hakerzy powinni pokazać kto tu rządzi. Podsumowując nie dla acta !

RE: STOP ACTA - polski blackout! - FireMedia - 24-01-2012 22:31

Wszyscy wiele mówią a nic nie robią, po co organizować internetowe petycje skoro większość podaje fałszywe dane? Organizujecie protesty w realu to czemu wtedy nie zbieracie podpisów ?

RE: STOP ACTA - polski blackout! - STOP_ACTA - 24-01-2012 22:50

Przecież dżiśął bzl brodeśd w Warśąwię

RE: STOP ACTA - polski blackout! - tomazzi - 24-01-2012 23:47

No to drogie Panie i drodzy Panowie,,,,

Pan Tusk tak przejoł się reakcją narodu na ACTA i taki efekt dzisiejszych rozmów z ministrem Boni w sprawie ACTA, że podpisał upoważnienie do podpisania w tokio przez ministra w imieniu POLSKI ACTA ....

zapraszam do lektury w tej sprawie

http://www.facebook.com/pages/No-ACTA-vs-No-PO/227929217291873

tak się przejmuje i premier i rząd wola i głosem narodu dzięki któremu są u władzy ...
dobrze palikot powiedział i wielkie brawa i szacunek dla niego - po dąży do państwa totalitarnego - ACTA jest tego naocznym przykładem - ciekaw jestem co anymous zrobi po tej oficjalnej deklaracji o podpisaniu pełnomocnictwa dla ambasadora w sprawie podpisania ACTA - ciekaw jestem co zrobi naród ....

nawet komuna tak nas nie trzymała za "mordę" nie sterowała i nie była państwem totalitarnym i nie ograniczała swobody obywateli i wolności jak to mamy teraz w dobie "dobrobytu demokratycznego"

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Yogii - 24-01-2012 23:50

(24-01-2012 23:47)tomazzi napisał(a):  nawet komuna tak nas nie trzymała za "mordę" nie sterowała i nie była państwem totalitarnym i nie ograniczała swobody obywateli i wolności jak to mamy teraz w dobie "dobrobytu demokratycznego"

to sie popisales hehehehhe

spytaj sie tych co siedzieli w wiezeniach za to ze mowili głosno o zbrodni katyńskiej - taki jeden przyklad

RE: STOP ACTA - polski blackout! - tomazzi - 24-01-2012 23:56

tak tak tak dzieciaczku - ja komunę przeżyłem a ty zapewne znasz z opowiadań - więc jest różnica - przeżyj komunę i wtedy się wypowiadaj jak było i co było - teraz w dobie demokracji masz samą dobroć i życie i kraj mlekiem i miodem płynący - sam fakt dobroci pseudo demokracji masz zrobiona ustawę ACTA

dzisiaj każdy prawdziwy solidarnosciowiec walczący wtedy z komuną o demokrację puka się w głowę co narobił bo demokrację mamy z nazwy i nic więcej - takie są fakty i realia niestety rzeczywistość jest brutalna

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Yogii - 25-01-2012 00:00

roznica jest taka ze ja ci nie ropbilem osobistych wycieczek tylko obsmial twoje zdanie
podalem ci argument a ty farmazony walisz

tym sie roznimy

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Daminn - 25-01-2012 14:23

Robimy tyle co możemy. Ludzie wychodzą na ulicę, coś się dzieje. Rodzą się pomysły na Polską Partię Piratów. To że Acta zostanie podpisane to pewne, ale zobaczcie że to wszystko co tyle czasu się w narodzie kumulowało wypływa i może wybuchnie. Najpierw kibice potem kierowcy, a teraz doszli internauci. Trzy największe grupy są przeciwko rządowi. Jeszcze chwila, a jak każda z grup wyjdzie na ulice? Bądźmy dobrej myśli, że może będzie tu normalnie.

RE: STOP ACTA - polski blackout! - Razer - 25-01-2012 15:20

Nie tylko PO dąży do pełnego totalitaryzmu z pełną inwigilacją. Robi to cały świat....