![]() |
Ustawienie greasemonkeya - FILM !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Ustawienie greasemonkeya - FILM !! (/Temat-Ustawienie-greasemonkeya-FILM-2984) |
RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - WalkmaN - 27-03-2010 13:28 Od teraz mi małpka nie działa. Wcześniej działała na wcześniejszych restockach, dziś wchodzę w ten symulator i nie trybi ;/, od nowa wszystko zainstalowałem i dalej nic ;/ co się dzieje ; ( *Edit: Dodawałem wszystko. Już działa, ten co podał pespe to w regułce nie było podane stronki jego symulatora tylko k0st4s. Nie dopatrzyłem ![]() RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - Kilol - 27-03-2010 13:32 Może nie dodałeś stronki na której mają być uzupełniane dane. Wejdź w "greasemonkey'a", "zarządź skryptami", i "dodaj". Dodajesz tam stronkę - symulator restocku. RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - Danio - 27-03-2010 13:51 Ale jak to ma sie uzupelniac przy zamawianiu prawdziwej nagrody na lockerz? Powinno by wtedy pisać: // @include *(Link do nagrody) RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - tracerxD - 27-03-2010 13:51 MI nie dziala ta malpa . Jak wchodze na : http://www.lockerz-poland.eu/symulator to nic sie nie uzupelnia . Co mam robic . Wyzej pisali ze trzeba cos tam zmienic w cudzyslowach czy jak . POMOZCIE ! RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - termometr123 - 27-03-2010 14:04 Mi na tym symulatorze wszystko dziala oprocz adresu email i hasla,ktore sie nie uzupelniaja na lockerz-poland.eu/symmulator. Co moze byc nie tak? edit:zrobione juz ![]() RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - pespe - 27-03-2010 16:41 Hmmm....powinno wszystko dzialać może wgraj od nowa RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - omisiu - 27-03-2010 17:00 Mam pytanie a co to jest to greasemonkey ?? RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - pespe - 27-03-2010 17:08 greasemonkey po wjeśćiu na ptzplace samemu uzpełnia dane ![]() RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - ZimnyFCB - 27-03-2010 22:54 Wszystko działa jak trza Reput ![]() RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!! - Szyna - 28-03-2010 13:33 Działa jak należy, dziękuje bardo ![]() |