Loteria - nieaktualne. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Loteria - nieaktualne. (/Temat-Loteria-nieaktualne-29333) |
- Bloodme - 04-01-2009 18:38 No właśnie - wszyscy będą szczęśliwi(ja zamawiam sobie tą folijke z wyświetlacza). - ReXXX - 04-01-2009 18:38 [b:-|ace84e72a]doiy[/b:-|ace84e72a], tak jak pisałeś w SB "one są wystrugane" to piłą ciachnę i wyślę gołębiem :-P Na serio: To jest loteria nie akcja charytatywna dożyw userów xD Taka loteria nie ma sensu :-) Już na 4 miejsca podzieliłem :-) - koli - 04-01-2009 18:45 dobry pomysł podzielić na wszystkich :-) na filmiku wylosuj niby on wygrał a podzielisz na wszystkich xD ? - ReXXX - 04-01-2009 18:49 Sniechu napisał(a):Teraz już nie mamy co o tym gadać, loteria jest już od dobrych kilku dni i niech już dojdzie do końca, wtedy się zacznie gadanie. ;-) Tu masz rację :-) Mogliście się obudzić troszkę wcześniej :-) Teraz czekamy do losowania w spokoju :lol: P.S Załóżcie temat w SPAM i tam piszcie :-) - fusek1 - 04-01-2009 18:53 Rexx - Ty masz jakies problemy natury osobistej?? w pierwszym poscie piszesz Sponsorem PenDrive jest firma to znaczy jeden z pracowników :-> "Combit" S.C Piotrków Trybunalski ;-) A w dzisiejszej edyxji z godziny 18:12 Dziękujemy firmie SENSOR Piotrków Trybunalski ;-) :arrow: To wkoncu kto jest tym sponsorem?? - Sniechu - 04-01-2009 18:55 Pewnie ReXXX jest tym pracownikiem i sponsoruje te nagrody. Zdziwiłbym się jakby było inaczej... Fajnie by było coś wygrać, aczkolwiek na nic nie liczę... - ReXXX - 04-01-2009 19:00 fusek napisał(a):Rexx - Ty masz jakies problemy natury osobistej?? Fusek nazwa szyldu na sklepie to SENSOR - świat nowych technologi... (i myślałem że to nazwa firmy) Ale dowiedziałem się że sensor to jeden z oddziałów ALSEN.pl Natomiast Piotrkowska nazwa firmy to Combit" S.C Piotrków Trybunalski Dostaliśmy PenDrive od zaprzyjaźnionego pracownika firmy. PenDrive są 100% nowe lecz się dobrze nie sprzedawały :-) Dalsze sugestie zapraszam do Działu SPAM - DSTR - 04-01-2009 22:18 hahahaha, te pendrive'y są warte 5 zł. 2 GB pendrive goodramu z szyldem jakieś tam w firmy to sam mam jeden wiele firm je za darmo roznają :mrgreen: To ja też biore udział może dostane nagrode pocieszenia :-> PS. Mogłeś wziąć więcej tych pendrive'ów, tak z 40, starczyło by dla każdego :-P - Damien - 05-01-2009 13:24 Nom mi wlasnie by sie przydal taki...ahh hehe Moze zagadam do jakiejs firmy? :mrgreen: :mrgreen: - ReXXX - 05-01-2009 15:11 Może mi się uda poprosić więcej chodzi o to że dostali dostawę która się nie sprzedaje :mrgreen: Pogadam i dam odpowiedź ;-) |