![]() |
Zabawa forumowa. Historyjka... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zabawa forumowa. Historyjka... (/Temat-Zabawa-forumowa-Historyjka-23476) |
- mjs17 - 19-07-2008 09:41 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po - evolucja - 19-07-2008 09:49 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. - piechu - 19-07-2008 10:37 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestety - lukaszblobi - 19-07-2008 10:40 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestety nie mieliśmy czym zapłacić. - mjs17 - 19-07-2008 10:41 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie - evolucja - 19-07-2008 11:49 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy - travispl - 19-07-2008 12:08 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. - piechu - 19-07-2008 12:13 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy - travispl - 19-07-2008 13:28 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze - piechu - 19-07-2008 13:46 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy |