PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PayPal (/Temat-PayPal-20866) |
- gnat - 14-10-2008 15:45 a jak już mam założone konto, bez karty kredytowej, to mam im wysłac ten skan dowodu osobistego czy poczekac az sie o niego upomna? - Boro! - 12-11-2008 13:41 Cześć! Od jakichś 5 dni mam problem z PayPalem gdy chce się zalogować wyskakuje mi następujący komunikat: Czyli nie mogę się zalogować ale żeby było śmiesznie kiedy kliknę "Kontakt z Nami" to włącza się ikonka do kontaktu z nimi ale wchodzi również na moje konto i mogę normalnie operować kontem ;/ Robiłem tak jakiś czas ale dziś straciłem również tą możliwość ;/ Czy to oznacza że moje konta zostało zablokowane ?? - Bloodme - 12-11-2008 13:45 Boro! napisał(a):Czy to oznacza że moje konta zostało zablokowane ?? Nie korzystam z PayPal'u ale z tego co tu widzę to jakiś błąd techniczny, na pewno nie blokada :-) - Boro! - 12-11-2008 13:52 Ale trochę to dziwne błąd techniczny od 5 dni to trochę długo jak na tak wielki serwis ;/ Jeśli ktoś korzysta z PP to miał lub ma taki problem ?? - moody - 12-11-2008 22:17 Może te złodzieje celowo to zaplanowali i w jakiś sposób Ci wyprowadzą pieniądze z tego konta :-> A tak poważnie to napisz im maila i wyjaśnij sprawę bo to jedyne wyjście. I może lepiej nie rób narazie żadnych przelewów bo się zapewne czegoś doczepią - Boro! - 13-11-2008 17:23 Jedyne co mogli ukraść to 5 centów Więc chyba się nie połakomili. Ale pomysł dobry zaraz do nich napiszę [ Dodano: 2008-11-14, 16:11 ] Szanowny Panie Piotrze ******, Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal. Panie Piotrze, przepraszam za zaistniałe niedogodności. Pragnę Pana zapewnić, że jesteśmy świadomi istnienia tego problemu i dotyczy on większej liczby użytkowników. Nasi programiści cały czas pracuję nad bezzwłocznym jego rozwiązaniem. Dziękujemy za poświęcony nam czas. Z poważaniem Marcin Dział obsługi klienta PayPal, grupa eBay Copyright Š 1999-2007 PayPal. Wszelkie prawa zastrzeżone. PayPal (Europe) S.Ă r.l. & Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions Oficjalna siedziba: 22-24 Boulevard Royal, 5ème étage, L-2449 Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349 Dostałem od nich taką wiadomość wklejam bo skoro to dotyczy większej liczby użytkowników to wy już nie będziecie musieli pisać - azurri - 04-06-2009 15:44 widzieliście nowe zarządzenie paypalu https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees - JereManU - 04-06-2009 22:53 Cytat:od dziś PayPal na kontach osobistych pobiera opłaty za przyjmowanie płatności info od znajomego, bo osobiscie nie mam tam konta. - BizNET - 13-07-2009 08:25 JereManU napisał(a):ego, bo osobiscie nie mam tam konta. Kod: Tutaj wyciągam 10$ dziennie [line][hide][/hide] fdg - mateuszolkusz - 17-08-2009 07:22 Chciałbym kupić premium na storage przez paypal, gdy wchodzę na zakładkę kup, jest napisane, że nie posiadam wystarczającej kwoty, na koncie mam 25 zł a premium kosztuje 6 euro, więc albo muszę mieć zamienioną kasę na euro, albo paypal pobiera prowizje od transakcji. Jeśli wie ktoś o co chodzi, proszę o odpowiedź. Dzięki |