Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
nieaktualne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: nieaktualne (/Temat-nieaktualne-20465)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- BizNET - 18-05-2008 18:16

Trzeba to dobrze przemyśleć ponieważ: Nie chcę sytuacji takiej jaka wystąpiła podczas wybierania VIP przez userów!

W sumie biorąc pod uwagę poprzednie konkursy, bonusy, nominacje w których chodziło o pieniądze zawsze były zażarte sprzeczki :?:

Jeśli zrobię losowanie to znajdzie się ktoś kto powie że losujący oszukuje, jeśli zrobię wybieranie przez administrację to pewnie będzie że dajemy kasę znajomym i tym, których lubimy (było tak w grach TOMCIOZETA)
Możemy to zrobić pod warunkiem iż takie sytuacje nie będą miały miejsca a system podziału będzie sprawiedliwy i nie wymagający podziału kasy przez osoby trzecie.

Co do programu też nie będę nic oferował, Jeśli znajdziecie sobie coś dobrego to wrzucę bo forum jest dla Was,
Ja na szukania nie mam czasu więc tą działkę zostawiam dla Was

Propozycję proszę zgłaszać pod tematem by później nie było nieporozumień ;-)

- piechu - 18-05-2008 18:20

to moze poprostu ustalmy wymagana ilosc postow i np wizyt lub godzin spedzonych na forum ktora trzeba osiagnac zeby zalapac sie do podzialu

- BizNET - 18-05-2008 18:25

czas spędzony na forum to kwestia włączonego komputera w domu np: 24h/ na dobę

Co do ilości postów to obawiam się moderatorzy mogą sobie nie poradzić z napływającym spamem (by zdobyć max postów) :evil2:

- tomciozet - 18-05-2008 18:27

Ale tu będą pokrzywdzone aktywne osoby, które są z nami od niedawna.
Mi to akurat pasuje, ale nie wszystkim to będzie odpowiadać.

- piechu - 18-05-2008 18:28

ale chodzi mi o to ze wyliczyc teraz kto ile ma postow i zamknac liste wtedy spam nic nie da

- eXv - 18-05-2008 18:28

Mi też to pasuje, ale można zrobić głosowanie nie będzie pasować to nie wstawiamy reklam i tyle. A tak po za tym tomciozet kiedy będą organizowane konkursy przez ciebie? Chodzi mi o nowy sezon.

- JereManU - 18-05-2008 20:02

Racja, warto teraz już ustalić listę osób do podziału kasy. Może min. 200 postów? A co do programu, to proponuję Obeusa.

- tomciozet - 18-05-2008 20:25

Ja proponuję od 500 postów. :-> :-P

- piechu - 18-05-2008 20:25

JereManU napisał(a):Racja, warto teraz już ustalić listę osób do podziału kasy. Może min. 200 postów? A co do programu, to proponuję Obeusa.

jestem za

- JereManU - 18-05-2008 20:36

Można w sumie od 635 postów. :mrgreen: