![]() |
[Rozwiązane]Bot do podbijania aukcji. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Bot do podbijania aukcji. (/Temat-Rozwiazane-Bot-do-podbijania-aukcji-18737) |
RE: Bot do podbijania aukcji. - Czarny767 - 30-12-2010 00:24 Grabówkers, ok - jutro to rozważymy . RE: Bot do podbijania aukcji. - WilkuNSX - 30-12-2010 01:32 Czarny myślę że bez problemu mógłbym tam być .. ale jak chcecie ja tylko wyrażam duże zaangażowanie i chęci .. ![]() RE: Bot do podbijania aukcji. - Predator - 30-12-2010 02:52 witam jestem chętny jest możliwość dopisania mnie ? RE: Bot do podbijania aukcji. - sociak55 - 30-12-2010 05:49 Jeśli można proszę mnie dopisać, postów może mało mam napisane ale staż na forum już całkiem całkiem, na pewno jestem zaufanym forumowiczem ![]() RE: Bot do podbijania aukcji. - SzUmI - 30-12-2010 05:53 też mogę być chętny RE: Bot do podbijania aukcji. - rafti - 30-12-2010 09:40 Proponuje nastepnym razem nie pisac postu dostepnego dla wszystkich tylko niech ktos ustali taka liste i miedzy soba sie podzielcie i na pw info a nie kto chetny.... a pozniej ciekawe czym sie kierujecie przy wyborze tego bardziej lubie bo gra w cs albo cos podobnego... wyrazilem wczesniej chec post zniknal, napisalem drugiego bez odzewu wiec juz znam decyzje decydentow.... RE: Bot do podbijania aukcji. - BartuS - 30-12-2010 10:01 Proponuje wziąc wszystkich chętnych. Ponumerowac ich w wordpadzie, wejsc na random.org i od 1 do tylu ile wam wyszło wszystkich w wordpadzie. Po klikac 10 razy i macie CAŁKOWICIE przypadkowych zwyciężców, którzy powinni dostac bota. PS. Nie bierzcie nowych, bo to bez sensu. Dziękuje, dobranoc RE: Bot do podbijania aukcji. - BartuS - 30-12-2010 10:15 Pomogę wam trochę mam nadzieję. Prześledziłem wszystkich użytkowników i wybrałem 17 uzytkowników. Są to: wordpadzik ;* napisał(a):1.wesolutki A teraz losujemy 10 użytkowników na stronie random.org Idziemy: Oto lista osób w kolejności, którą wyrzucił program random.org random.org napisał(a):5.marello UWAGA Wszystkie te osoby powyżej (10) zostały wybrane PRZYPADKOWO za pomocą programu random.org. Mam nadzieję, że pomogłem i posprzątacie ten burdel RE: Bot do podbijania aukcji. - Driver - 30-12-2010 10:19 tak bartus ![]() ![]() RE: Bot do podbijania aukcji. - wesolutki - 30-12-2010 10:23 Proszę o zamknięcie tematu, nie ma już sprawy. |