Szybki ZLISTER - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Szybki ZLISTER (/Temat-Szybki-ZLISTER-1743) |
RE: Szybki ZLISTER - ledo - 10-03-2010 14:08 (10-03-2010 13:39)Devil432 napisał(a): Mam pytanie. A nie boicie sie tak rozpowszechniac waszego nazwiska i Imienia po sieci i to jeszcze obcym ludziom ? Ziomek -.-' to wiadomo, że wpisuje się tam fałszywe dane RE: Szybki ZLISTER - Devil432 - 10-03-2010 14:09 Tak wpisuje sie falszywe dane. Ale jak juz wysylasz zapro to w Zaproszeniu jest podane twoje imie i naziwsko... RE: Szybki ZLISTER - ledo - 10-03-2010 14:55 Udajesz debila, czy jak ? Wchodzisz w My account i tam zmieniasz dane. Nie mają twoich innych danych, więc będą te, które są aktualnie ustawione -.-' PS. Zaczynam myśleć, że suma cyfr w twoim nicku, to twój wiek ;] EDIT: Irytuje mnie syn swoją mądrością, jak nie wie, niech sprawdzi, a nie wylatuje ze swoją teorią... Swoją drogą, też nie musiałeś się spinać i niepotrzebnie nabijać posta No i tak, wszystko skumałem od razu RE: Szybki ZLISTER - pawliszon - 10-03-2010 15:46 Spokojnie, może po prostu nie wiedział, że da radę zmienić dane na koncie. Po co od razu z ryjem wyskakiwać jak się chłopak grzecznie pyta? Ty wszystko od razu skumałeś nie? Devil432: Możesz sobie zmienić dane w zakładce "My Account" na czas wysyłania zaproszeń tym obcym ludziom. Z tego co wiem raczej nie powinno to przynieść jakiś konsekwencji w postaci bana itp. Ale tak przy okazji: co da jakiemuś Węgrowi albo Turczynce znajomość Twojego imienia i nazwiska? Nic. Więc np ja nic nie zmieniam. RE: Szybki ZLISTER - zibi2400 - 10-03-2010 16:32 A mi wczoraj przyjął jakiś idiota i napisał imię i nazwisko mother fucker Żebym tylko bana nie dostał RE: Szybki ZLISTER - szulakaluble - 10-03-2010 16:35 Co do zmiany daych w ustawieniach to lokerz widzi kto i ile razy zmieniał i na jakie:> wiec lepiej krecic ze to konto brata ojca czy nawet ze to imie zenskie w naszym jezyku:> RE: Szybki ZLISTER - ledo - 10-03-2010 17:27 Ja po prostu leże ze śmiechu Cytat:You're now chatting with a random stranger. Say hi! RE: Szybki ZLISTER - Artek - 10-03-2010 17:30 Hah, tak wygląda dwóch polaków, obrabiających Amerykanów ciekawe kiedy ja trafię na innego Polaka - jbc. jestem Tasha z Francji i mam 17 lat ;] RE: Szybki ZLISTER - Devil432 - 10-03-2010 19:55 Dziekki za pomoc. A kolejne pytanie to jaki jest limit zaproszen na dzien ? Wysłałem puki co jedno i gośc zaakceptował drugiego już nie moge wyskakuje mi "Exceeded maximum invitations per day limit." Mam rozumiec że można jedno zaproszenie na dzień ? RE: Szybki ZLISTER - Magnus - 10-03-2010 20:13 Raczej nie. Ja wysyłałem pare zaproszeń dziennie ale w końcu mi wyskoczyo mi "Exceeded maximum invitations per day limit." Wysłałem zaproszenie na innego emaila i poszło więc można wiele .... |